Va asteptam sa facem o carte impreuna! Consiliere gratuita!
Pagina 1 din 1
Va asteptam sa facem o carte impreuna! Consiliere gratuita!
Va asteptam cu drag sa ne trimiteti o poveste, povestioara, poezie sau un gand bun, insotite de poze la NOI IN FORUM , VINO SI SPUNE O POVESTE CARE POATE VA VI PUBLICATA DE CATRE EROU DE POVESTE , PT VIZUALIZARI INTRATI AICI http://www.eroudepoveste.ro/Povesti-de-la-cititori.php ! Haideti sa redevenim copii! ...multumiri !
VA ASTEPTAM POVESTILE SI POEZIILE IMPREUNA CU POZE ..DE CE NU , SI VETI AVEA OCAZIA CA POVESTILE VOASTRE SA SE PUBLICE INTR-O CARTE SAU IN SAITUL SPONSORULUI !
Copiii iubesc cartile, chiar si cei mai mici dintre ei. Urmariti fetele copiilor cand le cititi ceva sau cand se uita singuri in carti si veti vedea curiozitatea, bucuria si uimirea de pe chipul lor. Acei copii care traiesc experienta cartilor mai intai in familie, apoi in gradinita , invata mult mai usor sa scrie si sa citeasca in primii ani de scoala.
www.eroudepoveste.ro
VA ASTEPTAM POVESTILE SI POEZIILE IMPREUNA CU POZE ..DE CE NU , SI VETI AVEA OCAZIA CA POVESTILE VOASTRE SA SE PUBLICE INTR-O CARTE SAU IN SAITUL SPONSORULUI !
Copiii iubesc cartile, chiar si cei mai mici dintre ei. Urmariti fetele copiilor cand le cititi ceva sau cand se uita singuri in carti si veti vedea curiozitatea, bucuria si uimirea de pe chipul lor. Acei copii care traiesc experienta cartilor mai intai in familie, apoi in gradinita , invata mult mai usor sa scrie si sa citeasca in primii ani de scoala.
www.eroudepoveste.ro
Re: Va asteptam sa facem o carte impreuna! Consiliere gratuita!
POVESTI DE LA MAMICI, TATICI SI COPII
impreuna in lumea unica a copilariei. Trimiteti compunerile si gandurile voastre
In aceasta sectiune va prezentam povestile, povestioarele, poeziile si toate gandurile frumoase primite de echipa noastra
de la cei care au primit mesajul transmis de cartile noastre personalizate. Suntem placuti surprinsi ca am reusit sa trimitem
sentimente de bucurie catre copiii si parintii care s-au regasit in povestile din colectia ErouDePoveste,
si am primit si noi ceea ce veti
citi mai jos. Va multumim din suflet, dragii nostri cititori si
prieteni si va invitam sa ne bucuram
de la cei care au primit mesajul transmis de cartile noastre personalizate. Suntem placuti surprinsi ca am reusit sa trimitem
sentimente de bucurie catre copiii si parintii care s-au regasit in povestile din colectia ErouDePoveste,
si am primit si noi ceea ce veti
citi mai jos. Va multumim din suflet, dragii nostri cititori si
prieteni si va invitam sa ne bucuram
impreuna in lumea unica a copilariei. Trimiteti compunerile si gandurile voastre
Subiecte similare
» START CONCURS ! VA ASTEPTAM !
» pareri si sugesti despre concurs !va asteptam !
» Produse Humana la cele mai mici preturi! Livrare gratuita!
» Ce facem azi?
» AZI facem cumparaturi...
» pareri si sugesti despre concurs !va asteptam !
» Produse Humana la cele mai mici preturi! Livrare gratuita!
» Ce facem azi?
» AZI facem cumparaturi...
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Iun 10, 2017 2:51 am Scris de Boem_Club
» Au inceput inscrierile in Tabara de Muzica Boem Club!
Sam Iun 10, 2017 2:50 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 25, 2016 5:39 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 11, 2016 5:53 am Scris de Boem_Club
» Incep inscrierile la cea de-a doua editie a Taberei de Muzica Boem Club
Sam Feb 06, 2016 9:35 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:33 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:31 pm Scris de Boem_Club