mamici si copii
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

INSCRIERE ,,cadouri de la mamici pt copiii,,luna iunie !

+7
dara.style
florares
analis
raruta
VULCAN
ionik
simona
11 participanți

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

In jos

INSCRIERE ,,cadouri de la mamici pt copiii,,luna iunie ! - Pagina 3 Empty Re: INSCRIERE ,,cadouri de la mamici pt copiii,,luna iunie !

Mesaj Scris de simona Dum Iun 21, 2009 10:04 pm

ANUNT
FETELOR , AS FI VRUT SI EU SA PARTICIP AICI , DAR CUM NU AM AVUT PERECHE NU MAM TRECUT , DACA E CINEVA CARE AR VREA SA SE INSCRIE CU MINE , LA ACEASTA TRAGERE , MAS BUCURA !

VA PUPPP!
simona
simona
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 16699
Varsta : 41
Localizare : VALCANI,jud timis
Joburi/Distractii : prietenele mele din forum,poop !
Stare de spirit : o mamica implinita !!!!!!
zodia ta : INSCRIERE ,,cadouri de la mamici pt copiii,,luna iunie ! - Pagina 3 Capricorn
. : INSCRIERE ,,cadouri de la mamici pt copiii,,luna iunie ! - Pagina 3 683429w1nqpcirhr
Data de inscriere : 17/10/2008

https://happy-family.1forum.biz

Sus In jos

INSCRIERE ,,cadouri de la mamici pt copiii,,luna iunie ! - Pagina 3 Empty Re: INSCRIERE ,,cadouri de la mamici pt copiii,,luna iunie !

Mesaj Scris de Vizitato Lun Iun 22, 2009 11:26 am

Vai fetelor ..mii de scuze ka nu am fost pe faza cu ce se intampla pe aici ...
Imi pare rau ka am incurcat itele pe aici si sper sa nu fac la nimeni greutati INSCRIERE ,,cadouri de la mamici pt copiii,,luna iunie ! - Pagina 3 678577
Eu de aici pot sa trimit oriunde in tara si primesc mereu(de la familie)fara nici o problema ....
deci eu sunt cu cosmetic.style???

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de simona Lun Iun 22, 2009 7:02 pm

da , dar sper sa poata trimita cosmetik catre tine

nu ai incurcat , dar multe dintre noi stam in comune unde oficiile postale sunt mici , si deasta nu merge

te pup mamichan , vei fi cu gina (cosmetik style) daca va putea trimite si ea catre tine !
simona
simona
Administrator
Administrator

feminin
zodia ta : INSCRIERE ,,cadouri de la mamici pt copiii,,luna iunie ! - Pagina 3 Capricorn
. : INSCRIERE ,,cadouri de la mamici pt copiii,,luna iunie ! - Pagina 3 683429w1nqpcirhr

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Joi Iul 02, 2009 5:11 am

M-as inscrie si eu aici cu mare drag daca este posibil !

Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de simona Joi Iul 02, 2009 5:25 am

red roses a scris:M-as inscrie si eu aici cu mare drag daca este posibil !

cu mare drag ,
in curand voi afisa inscrierea mamicilor pt luna iulie , te astept in noul topik care va fi afisat in curand !
simona
simona
Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Joi Iul 02, 2009 6:32 am

si eu vreau sa ma inscriu INSCRIERE ,,cadouri de la mamici pt copiii,,luna iunie ! - Pagina 3 678577
anka9mai
anka9mai
moderator
moderator

feminin
Numarul mesajelor : 7521
Varsta : 42
Localizare : De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Joburi/Distractii : cu Alex si tati
Stare de spirit : ca vantul :))))
zodia ta : INSCRIERE ,,cadouri de la mamici pt copiii,,luna iunie ! - Pagina 3 Balanta
Data de inscriere : 26/01/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum