mamici si copii
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

lista mamicilor si tragerea la sorti luna august !

+10
florares
Hellenaa
analis
irina elena
monica72
dragutza2355
cosmetic.style
anka9mai
tzuckutza
simona
14 participanți

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

lista mamicilor si tragerea la sorti luna august ! - Pagina 2 Empty Re: lista mamicilor si tragerea la sorti luna august !

Mesaj Scris de raruta Mar Aug 25, 2009 8:29 am

Noi nu am reusit sa luam legatura cu monica72! Ce ne facem, ce ne facem!
raruta
raruta
supervip
supervip

feminin
Numarul mesajelor : 1477
Varsta : 43
Localizare : aici langa voi
Joburi/Distractii : bibliotecar scolar
Stare de spirit : vesela, energica
zodia ta : lista mamicilor si tragerea la sorti luna august ! - Pagina 2 Berbec
. : lista mamicilor si tragerea la sorti luna august ! - Pagina 2 683429w1nqpcirhr
Data de inscriere : 18/10/2008

Sus In jos

lista mamicilor si tragerea la sorti luna august ! - Pagina 2 Empty Re: lista mamicilor si tragerea la sorti luna august !

Mesaj Scris de popescumelinda Mier Aug 26, 2009 9:41 am

am primit si noi azi coletul e supper frumos ANKA..sparg si eu ghiata si pun si pozeee,am reusit sa le si descarc..si am trimis si coletul vostru ANKA..dar faceti voi

poze la el,ca eu nu iam facut...

lista mamicilor si tragerea la sorti luna august ! - Pagina 2 Dscn0271small lista mamicilor si tragerea la sorti luna august ! - Pagina 2 W640

astea sunt de la ANKA,multumim frumos de cadou,sper sa va placa si voua al nostru...
noi vam luat o jucarie si sper sa-i placa lu Alex...
popescumelinda
popescumelinda
membru incepator
membru incepator

feminin
Numarul mesajelor : 73
Varsta : 47
Localizare : bucuresti
. : lista mamicilor si tragerea la sorti luna august ! - Pagina 2 683429w1nqpcirhr
Data de inscriere : 06/08/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de florares Joi Aug 27, 2009 1:14 am

foarte frumos ... lista mamicilor si tragerea la sorti luna august ! - Pagina 2 286756
florares
florares
supervip
supervip

feminin
Numarul mesajelor : 8482
Varsta : 49
Localizare : simeria-hunedoara
zodia ta : lista mamicilor si tragerea la sorti luna august ! - Pagina 2 Taur
Data de inscriere : 19/10/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de anka9mai Joi Aug 27, 2009 2:17 am

ma bucur mult ca ti`a placut cadoul de la noi Melina sa poarte sanatoasa fetita ta costumasul...cum primim cadoul de la voi venim si noi repede-repede cu poza lista mamicilor si tragerea la sorti luna august ! - Pagina 2 678577
anka9mai
anka9mai
moderator
moderator

feminin
Numarul mesajelor : 7521
Varsta : 42
Localizare : De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Joburi/Distractii : cu Alex si tati
Stare de spirit : ca vantul :))))
zodia ta : lista mamicilor si tragerea la sorti luna august ! - Pagina 2 Balanta
Data de inscriere : 26/01/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de popescumelinda Joi Aug 27, 2009 7:50 am

ok,eu abia astept sa-l primiti si sa-i placa lu Alex....e frumos ,mai ales pt. baietei....are si baterii la el,tot!!! matura
popescumelinda
popescumelinda
membru incepator
membru incepator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de monica_2008 Vin Aug 28, 2009 12:35 am

lista mamicilor si tragerea la sorti luna august ! - Pagina 2 286756 super frumos cadoul...sa-l poarte cu mare drag fetita ta melinda si felicitari anka pentru alegerea facuta
monica_2008
monica_2008
moderator
moderator

feminin
Numarul mesajelor : 13728
Varsta : 54
Localizare : Baia-Mare
Stare de spirit : happy
zodia ta : lista mamicilor si tragerea la sorti luna august ! - Pagina 2 Fecioara
Data de inscriere : 20/10/2008

https://happy-family.1forum.biz

Sus In jos

Mesaj Scris de irina elena Sam Aug 29, 2009 12:35 am

mersi mult hellena eu inca nu lam pus la posta o sa fac tot posibilul saptamana viitoare noi am fost plecati i vacanta o saptamna si de asta nu lam pus dar promit ca miercuri cel tarziu este la posta PROMIT
lista mamicilor si tragerea la sorti luna august ! - Pagina 2 678577
irina elena
irina elena
vip
vip

feminin
Numarul mesajelor : 340
Varsta : 40
Localizare : brasov
Joburi/Distractii : forumurile
Stare de spirit : vesela
zodia ta : lista mamicilor si tragerea la sorti luna august ! - Pagina 2 Fecioara
Data de inscriere : 26/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de popescumelinda Sam Aug 29, 2009 5:01 am

mersi frumos Monica..e tare frumos cadoul,o sa-l poarte Larisa in primavara...e un pic maricel,dar nu e nimika...abia astept sa facem poze si cu el imbracat...multumim frumos ANKA!!!...si asteptam sipoze cu cadoul nostru cand il primiti... lista mamicilor si tragerea la sorti luna august ! - Pagina 2 678577
popescumelinda
popescumelinda
membru incepator
membru incepator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de florares Dum Aug 30, 2009 1:18 am

noi am cumparat cadoul ...un tricou ,agrafe ,sosete si dulciuri .....sper sai placa ,....
florares
florares
supervip
supervip

feminin
Numarul mesajelor : 8482
Varsta : 49
Localizare : simeria-hunedoara
zodia ta : lista mamicilor si tragerea la sorti luna august ! - Pagina 2 Taur
Data de inscriere : 19/10/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de tzuckutza Dum Aug 30, 2009 8:27 am

am venit si no din concediu ma cumparat cate ceva pt cei 3 copii ai ginei si maine trimitem colet........pooop lista mamicilor si tragerea la sorti luna august ! - Pagina 2 678577
tzuckutza
tzuckutza
vip
vip

feminin
Numarul mesajelor : 323
Varsta : 41
Localizare : constanta
Stare de spirit : happy- in love
Data de inscriere : 10/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de simona Vin Sept 04, 2009 2:30 am

CE MA BUCUR PT VOI FETELOR!

RARUTA AI VB CU MONICA72???
simona
simona
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 16699
Varsta : 41
Localizare : VALCANI,jud timis
Joburi/Distractii : prietenele mele din forum,poop !
Stare de spirit : o mamica implinita !!!!!!
zodia ta : lista mamicilor si tragerea la sorti luna august ! - Pagina 2 Capricorn
Data de inscriere : 17/10/2008

https://happy-family.1forum.biz

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum