nou!!!! CONCURS ,,IN BAIE CU CEI MICI,,!!!!!!!!
+23
marinadriana14
Hellenaa
FETITA CU BIGUDIURI
paul_A
lilique
marika
GABITA
panky
adyna_2k6
Ana
paula_mami
georgiana-francesca
popescumelinda
miky_28
bubulinutza
scumpetea
irina elena
alinagherman
anka9mai
mary24
tzuckutza
monica_2008
simona
27 participanți
mamici si copii :: CONCURSURI INCHEIATE ! :: CONCURSURI ACTIVE HAPPY-FAMILY :: CONCURSURI ACTIVE + poze premii! ! :: WWW.HEMELCO.EU VA INVITA LA CONCURS !
Pagina 1 din 11
Pagina 1 din 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
nou!!!! CONCURS ,,IN BAIE CU CEI MICI,,!!!!!!!!
intra sa vezi noua pagina hemel! produse noi !
http://www.hemelco.eu/docs/katalog_ro.pdf
noutati de la hemel!
In luna septembrie Hemel va ofera trei pachete promotionale dupa cum urmeaza :
Pachetul nr . 1.
4900 full pleasure
1670 crema pt . ten sensibil ,
1910 masca pentru ten uscat
Pret pachet 113,76 lei
Pachetul nr . 2
1270 crema pentru maini
1305 crema pentru unghii
1350 conditioner
Pret pachet 45,72
Pachetul nr. 3
5200 crema pt . ob . piele
5100 ceara pentru mobila
Pret pachet 41,13
ceva noutati
http://www.hemelco.eu/noutati/cosmetice-hemel-noutati-hemel-si-promototii-hemel.html
iar pt concursul ce va urma sponsorul nostru ne va oferi 3 premii pentru copilasi care or sa conste intro crema , un ulei de corp si un gel de dus...pt copii!
va trebui sa ne postati ceva poze cu copilasii vostrii .... inca nu sunt hotarata ce tema sa aleg pt acest concurs minunat ...deaceea va astept si pe voi cu argumente sau propuneri referitor la tema concursului!
deasemenea va trebui sa discutam despre noutatile hemel , ceea ce ati gasit voi interesant pe sait ... dand clik pe linkurile postate de mine mai sus ...sau ceea ce gasiti voi mai pe placul dumneavoastra!
PRODUSELE HEMEL SUNT UNICE ..... ACUM NOUTATI SI PT CEI DIABETICI , PT COPII ...PT CEI CU PIELEA SENSIBILA , MULTE PRODUSE UNICAT SI LA INDEMANA PT ORICE BUZUNAR!
CINE A ACHIZITIONAT DEJA PRODUSE CRED CA STIE DESPRE CE E VORBA SI CE BENEFICII ADUC ACESTE PRODUSE!
FETELOR VA ASTEPT CU MARE DRAG!!!!!!
http://www.hemelco.eu/docs/katalog_ro.pdf
noutati de la hemel!
In luna septembrie Hemel va ofera trei pachete promotionale dupa cum urmeaza :
Pachetul nr . 1.
4900 full pleasure
1670 crema pt . ten sensibil ,
1910 masca pentru ten uscat
Pret pachet 113,76 lei
Pachetul nr . 2
1270 crema pentru maini
1305 crema pentru unghii
1350 conditioner
Pret pachet 45,72
Pachetul nr. 3
5200 crema pt . ob . piele
5100 ceara pentru mobila
Pret pachet 41,13
ceva noutati
http://www.hemelco.eu/noutati/cosmetice-hemel-noutati-hemel-si-promototii-hemel.html
iar pt concursul ce va urma sponsorul nostru ne va oferi 3 premii pentru copilasi care or sa conste intro crema , un ulei de corp si un gel de dus...pt copii!
va trebui sa ne postati ceva poze cu copilasii vostrii .... inca nu sunt hotarata ce tema sa aleg pt acest concurs minunat ...deaceea va astept si pe voi cu argumente sau propuneri referitor la tema concursului!
deasemenea va trebui sa discutam despre noutatile hemel , ceea ce ati gasit voi interesant pe sait ... dand clik pe linkurile postate de mine mai sus ...sau ceea ce gasiti voi mai pe placul dumneavoastra!
PRODUSELE HEMEL SUNT UNICE ..... ACUM NOUTATI SI PT CEI DIABETICI , PT COPII ...PT CEI CU PIELEA SENSIBILA , MULTE PRODUSE UNICAT SI LA INDEMANA PT ORICE BUZUNAR!
CINE A ACHIZITIONAT DEJA PRODUSE CRED CA STIE DESPRE CE E VORBA SI CE BENEFICII ADUC ACESTE PRODUSE!
FETELOR VA ASTEPT CU MARE DRAG!!!!!!
Ultima editare efectuata de catre simona in Dum Oct 04, 2009 9:26 pm, editata de 1 ori
Re: nou!!!! CONCURS ,,IN BAIE CU CEI MICI,,!!!!!!!!
multumim sponsorului hemel k ne sponsorizeaza din nou...simo eu nu pot intra nici cum pe primul link pus de tine
ne bucuram ca sponsorul s a intors
tzuckutza-
Numarul mesajelor : 323
Varsta : 41
Localizare : constanta
Stare de spirit : happy- in love
. :
Data de inscriere : 10/02/2009
monica_2008 a scris: multumim sponsorului hemel k ne sponsorizeaza din nou...simo eu nu pot intra nici cum pe primul link pus de tine
off cum asa monica?? si ala e cel mai important , acolo sunt toate produsele noi si noutatile ..schimbarile etc ...
sa incerci din sait sa intrii ..poate asa va merge!
superrrrrrrrrrrr bun venit din nou sponsorului
si eu am incercat simo si imi arata ca nu-i disponibil saitu
si eu am incercat simo si imi arata ca nu-i disponibil saitu
mary24-
Numarul mesajelor : 18093
Varsta : 47
Localizare : alaturi de voi
Joburi/Distractii : o mamica fericita
Stare de spirit : heppy
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 18/10/2008
doamne fetelor ....mie imi deschide cu acrobat reader ... nu stiu de ce nu puteti intra !
intrati aici si dati clik pe ,,
Descarca: Catalog Hemel (format PDF ~ 3MB)
intrati aici si dati clik pe ,,
Descarca: Catalog Hemel (format PDF ~ 3MB)
asa merge simo
mary24-
zodia ta :
. :
am dat si eu clikc pe link...produsele Hemel sunt super bune stiu sigur, am probat cateva din ele...maine aprofundez link`ul acum merg si eu la nani....
tot maine vin si cu propuneri pt tema concursului: noatea e un sfesnic bun, nu fetele?
tot maine vin si cu propuneri pt tema concursului: noatea e un sfesnic bun, nu fetele?
Ultima editare efectuata de catre anka9mai in Dum Sept 20, 2009 5:25 pm, editata de 1 ori
anka9mai-
Numarul mesajelor : 7521
Varsta : 42
Localizare : De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Joburi/Distractii : cu Alex si tati
Stare de spirit : ca vantul :))))
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 26/01/2009
asa e fetele !!!!
ma bucur ca va merge linkul ...asa vom putea discuta de diverse remedii referitor la produsele hemel , sponsorul nostru va fi alaturi de noi aici ...chiar daca nu va posta mesaje, dar de citit cu siguranta va citi postarile noastre!
daca aveti o problema ... si aveti nevoie de un produs pt a va remedia o afectiune .... va astept sa postati , sponsorul nostru va va recomanda cu siguranta ceva bun pt remediere sigura!
va asteptam cu drag!
ma bucur ca va merge linkul ...asa vom putea discuta de diverse remedii referitor la produsele hemel , sponsorul nostru va fi alaturi de noi aici ...chiar daca nu va posta mesaje, dar de citit cu siguranta va citi postarile noastre!
daca aveti o problema ... si aveti nevoie de un produs pt a va remedia o afectiune .... va astept sa postati , sponsorul nostru va va recomanda cu siguranta ceva bun pt remediere sigura!
va asteptam cu drag!
multumim mult chiar sunt superbe produsele ,eu am inceput sa ma dau cu cremele cistigate
mary24-
zodia ta :
. :
mami meu a fost distribuitor dar a renuntat deoarece nu avea timp. dar sunt bune produsele si noi am folosit
tzuckutza-
. :
ne-am uitat si noi pe sait, multumim mult sponsorului ca a revenit. nu am avut ocazia sa folosim produsele dar poate in curand vom folosi
alinagherman-
Numarul mesajelor : 7087
Varsta : 42
Localizare : Iasi
Stare de spirit : vesela
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 05/03/2009
super fetelor !!!
haideti si cu propuneri pt tema concursului ...sa-i dam drumul ...nu ???
haideti si cu propuneri pt tema concursului ...sa-i dam drumul ...nu ???
da simo .........o sa ma gindesc si eu la o tema
mary24-
zodia ta :
. :
o chestie cu pregatiri de toamna ceva?sau ceva legat de premii?
tzuckutza-
. :
mie miau placut foarte mult produsele ptr par eu am o boala pe par
irina elena-
Numarul mesajelor : 340
Varsta : 40
Localizare : brasov
Joburi/Distractii : forumurile
Stare de spirit : vesela
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 26/07/2009
o tema cu copilasi ..... ceva activitati ale copiilor ...nu stiu ce anume ..deasta va astept pe voi ...cam ce ati vrea sa se posteze prin poze???
vin si eu cu o idee...poze sau videoclipuri cum danseaza copilul
haideti fetelor ...mai vrem propuneri!
despre produse ... am vazut ca sunt si pt diabetici! stiati?
despre produse ... am vazut ca sunt si pt diabetici! stiati?
Un slide show cu 3 poze c copilul nostru?
scumpetea-
Numarul mesajelor : 1148
Varsta : 45
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 21/11/2008
Oferta 1-15 oct . 2009 Dragi colaboratori .
In perioada 1-15 oct . 2009 Hemel vine in sprijinul dv-tra cu oferte deosebite dupa cum urmeaza :
- la o comanda de 150 ron , 6030 sampon pentru par uscat
- la o comanda de 200 ron , 6090 sampon cu ceai verde si nuca de cocos
- la o comanda de 250 ron , 4300 ulei de par 200ml
- la orice comanda ce contine una din mastile de fata aromo terapy
1950 sau 1960 primeste in plus o manusa de microfibra pentru demachiat .
Pentru colaboratori noi inscrisi creionul de ochi 2901 ,2909 .
Mult succes.
In perioada 1-15 oct . 2009 Hemel vine in sprijinul dv-tra cu oferte deosebite dupa cum urmeaza :
- la o comanda de 150 ron , 6030 sampon pentru par uscat
- la o comanda de 200 ron , 6090 sampon cu ceai verde si nuca de cocos
- la o comanda de 250 ron , 4300 ulei de par 200ml
- la orice comanda ce contine una din mastile de fata aromo terapy
1950 sau 1960 primeste in plus o manusa de microfibra pentru demachiat .
Pentru colaboratori noi inscrisi creionul de ochi 2901 ,2909 .
Mult succes.
A VENIT SI TIMPUL PT CONCURS !
SPONSORUL NOSTRU HEMEL VA OFERA 3 PREMII MINUNATE SI DE FOARTE BUNA CALITATE PENTRU COPILASI!
iata premiile !
Honey Baby Bath nou este o alegere incontestabila pentru ingrijirea zilnica a pielii la bebelusi.
Contine miere si cele mai calmante esente naturale cu actiune analgezica pentru bunastarea pielii sensibile a bebelusului. Prin continutul sau actioneaza antiinflamator, dezinfectant si relaxant pe piele. Compusul din miere nu contine ingredienti care irita pielea la bebelusi. Fara coloranti artificiali, conservanti si parfumuri.
Honey Baby Bath este desavarsit pentru cei dragi.
Hemel for Baby Skin - Crema usoara pentru ingrijirea pielii delicate a copiilor. Acest produs solutioneaza dilemele mamelor legate de ingrijirea copiilor, pentru ca materia prima este de origine direct din natura: miere, ceara de albine, ulei de masline, ulei de migdale..., imbogatit cu ulei eteric de levantica, extract de musetel, vitamine... Hraneste si regenereaza pielea, o protejeaza, dar nu o irita. Impiedica formarea si ajuta la atenuarea rapida a roselii si iritarii pielii. in cursul verii mentine umiditatea naturala a pielii, iar iarna o protejeaza de influenta factorilor nocivi externi, frig, umiditate si vant. Se aplica pe pielea umeda, cu masaj usor.
Baby Skin Oil - Ulei excelent pentru ingrijirea pielii sensibile, delicate a copiilor, imbogatit cu uleiuri eterice de levantica si vitamine... Puteti fi siguri ca pielea copilului va fi elastica, neteda, proaspata si protejata in cursul intregii zile si nopti. Se aplica pe pielea umeda in cantitati mici, cu masaj usor.
Recomandari:
Efectele protectiei vor fi cu atat mai puternice daca aceste produse se vor utiliza dupa fiecare contact al pielii cu apa. Prin folosirea ambelor produse, se inchide cercul necesitatilor unei epiderme in dezvoltare, deoarece efectele se completeaza. Baby Skin Oileste ideal si pentru ingrijirea pielii in situatiile in care nu este posibila aplicarea igienei standard din cauza bolilor de piele sau infectiilor.
ce trebuie sa faceti ???
veniti cu poze in care sa ne aratati ce faceti dumneavoastra in baie cu cei mici!
cum se spala pe dinti
cum fac baie
cum spalam mainile
cum ne dam cu lotiune ... multe altele din toaleta copilului dumneavoastra de zi cu zi !
va asteptam cu multe pozeee pe toata durata lunii octombrie!
deasemenea sa si vb putin despre produsele hemel!
va asteptam cu drag!
SPONSORUL NOSTRU HEMEL VA OFERA 3 PREMII MINUNATE SI DE FOARTE BUNA CALITATE PENTRU COPILASI!
iata premiile !
Honey Baby Bath nou este o alegere incontestabila pentru ingrijirea zilnica a pielii la bebelusi.
Contine miere si cele mai calmante esente naturale cu actiune analgezica pentru bunastarea pielii sensibile a bebelusului. Prin continutul sau actioneaza antiinflamator, dezinfectant si relaxant pe piele. Compusul din miere nu contine ingredienti care irita pielea la bebelusi. Fara coloranti artificiali, conservanti si parfumuri.
Honey Baby Bath este desavarsit pentru cei dragi.
Hemel for Baby Skin - Crema usoara pentru ingrijirea pielii delicate a copiilor. Acest produs solutioneaza dilemele mamelor legate de ingrijirea copiilor, pentru ca materia prima este de origine direct din natura: miere, ceara de albine, ulei de masline, ulei de migdale..., imbogatit cu ulei eteric de levantica, extract de musetel, vitamine... Hraneste si regenereaza pielea, o protejeaza, dar nu o irita. Impiedica formarea si ajuta la atenuarea rapida a roselii si iritarii pielii. in cursul verii mentine umiditatea naturala a pielii, iar iarna o protejeaza de influenta factorilor nocivi externi, frig, umiditate si vant. Se aplica pe pielea umeda, cu masaj usor.
Baby Skin Oil - Ulei excelent pentru ingrijirea pielii sensibile, delicate a copiilor, imbogatit cu uleiuri eterice de levantica si vitamine... Puteti fi siguri ca pielea copilului va fi elastica, neteda, proaspata si protejata in cursul intregii zile si nopti. Se aplica pe pielea umeda in cantitati mici, cu masaj usor.
Recomandari:
Efectele protectiei vor fi cu atat mai puternice daca aceste produse se vor utiliza dupa fiecare contact al pielii cu apa. Prin folosirea ambelor produse, se inchide cercul necesitatilor unei epiderme in dezvoltare, deoarece efectele se completeaza. Baby Skin Oileste ideal si pentru ingrijirea pielii in situatiile in care nu este posibila aplicarea igienei standard din cauza bolilor de piele sau infectiilor.
ce trebuie sa faceti ???
veniti cu poze in care sa ne aratati ce faceti dumneavoastra in baie cu cei mici!
cum se spala pe dinti
cum fac baie
cum spalam mainile
cum ne dam cu lotiune ... multe altele din toaleta copilului dumneavoastra de zi cu zi !
va asteptam cu multe pozeee pe toata durata lunii octombrie!
deasemenea sa si vb putin despre produsele hemel!
va asteptam cu drag!
Multumim sponsorului Hemel pentru sponsorizare...premiile sunt foarte frumoase si tot odata bune
Multumim Simona pentru concurs...tema este foarte frumoasa
Va asteptam pe toate sa participati la concurs...merita premiile sunt foarte frumoase si foarte folositoare.
Multumim Simona pentru concurs...tema este foarte frumoasa
Va asteptam pe toate sa participati la concurs...merita premiile sunt foarte frumoase si foarte folositoare.
super premiile oferite de sponsor si foarte frumoasa tema concursului!! Succes tuturor si haideti cu poze!
MULTUMIM SPONSORULUI BUN VENIT DIN NOU LA NOI CONCURS
mary24-
zodia ta :
. :
Pagina 1 din 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Subiecte similare
» hainureramase mici...sau alte lucrusoare...
» Concurs"Mamica cocheta"
» Vând jucării din lemn la cele mai mici preţuri!
» Produse Humana la cele mai mici preturi! Livrare gratuita!
» Concurs"Mamica cocheta"
» Vând jucării din lemn la cele mai mici preţuri!
» Produse Humana la cele mai mici preturi! Livrare gratuita!
mamici si copii :: CONCURSURI INCHEIATE ! :: CONCURSURI ACTIVE HAPPY-FAMILY :: CONCURSURI ACTIVE + poze premii! ! :: WWW.HEMELCO.EU VA INVITA LA CONCURS !
Pagina 1 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Iun 10, 2017 2:51 am Scris de Boem_Club
» Au inceput inscrierile in Tabara de Muzica Boem Club!
Sam Iun 10, 2017 2:50 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 25, 2016 5:39 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 11, 2016 5:53 am Scris de Boem_Club
» Incep inscrierile la cea de-a doua editie a Taberei de Muzica Boem Club
Sam Feb 06, 2016 9:35 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:33 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:31 pm Scris de Boem_Club