Clubul forumistelor,Happy Family!!!
+16
adriana
GABITA
della
florares
monica_2008
flo09
miky_28
Ana
FETITA CU BIGUDIURI
alinagherman
georgiana-francesca
adyna_2k6
simona
anka9mai
marika
mary24
20 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Clubul forumistelor,Happy Family!!!
servci usor fetelor
florares-
Numarul mesajelor : 8482
Varsta : 49
Localizare : simeria-hunedoara
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 19/10/2008
gata plec la munca...ne auzim diseara...o zu frumoasa sa aveti
alinagherman-
Numarul mesajelor : 7087
Varsta : 42
Localizare : Iasi
Stare de spirit : vesela
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 05/03/2009
neatza fetele ce faceti?
servici usor alina si o zi frumoasa si tie..
servici usor alina si o zi frumoasa si tie..
miky_28-
Numarul mesajelor : 10397
Varsta : 45
Localizare : aproape de voi
Joburi/Distractii : cadru didactic
Stare de spirit : vesela si pusa pe sotii
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 26/10/2008
Buna fetelor noi acum am venit din oras ........am fost sa platesc taxele
voi cf??
voi cf??
mary24-
Numarul mesajelor : 18093
Varsta : 47
Localizare : alaturi de voi
Joburi/Distractii : o mamica fericita
Stare de spirit : heppy
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 18/10/2008
eu am inceput curatenia prin casa si acum ma pregatesc sa plec cu andreea afara..
miky_28-
Numarul mesajelor : 10397
Varsta : 45
Localizare : aproape de voi
Joburi/Distractii : cadru didactic
Stare de spirit : vesela si pusa pe sotii
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 26/10/2008
si noi mergem cu sania dupa ora 3 cind vine tati de la servici
mary24-
zodia ta :
. :
buna fetelor mai puteti cu curatenia?
flo09-
Numarul mesajelor : 576
Varsta : 49
Localizare : brasov
. :
Data de inscriere : 17/11/2009
buna ziua la fete...eu abia am ajuns acasa..sunt plecata de la 8:15..l-am dus pe Cristian la gradi si apoi am fost la un interviu ca sa-mi gaseasca de munca e un fel de Fortele de munca cum e la noi...sper sa am noroc cine stie poate cu timpul imi gaseste ceva...trebuia sa fac asta inainte de a intra Cristian la gradi si sa le spun ca pot merge la munca din sept.cand a inceput gradinitza...
ma apuc si eu de curatenie,mancare si ce o mai fi de facut prin casa...dar mai intai ma duc sa pap ca am o foame de mama... as manca si un pui
va pup dulce si sa aveti o zi cat mai buna
ma apuc si eu de curatenie,mancare si ce o mai fi de facut prin casa...dar mai intai ma duc sa pap ca am o foame de mama... as manca si un pui
va pup dulce si sa aveti o zi cat mai buna
planuisem de ieri sa iesim si noi azi cu sania insa petra a facut peste noapte febra .saraca de cand asteapta sa ninga si acum trebuie sa stea numai in casa vreo sapt ,asa mi-a zis dr si i-a dat si tratament cu antibiotic.
FETITA CU BIGUDIURI-
Numarul mesajelor : 1105
Varsta : 44
Localizare : suceava
Stare de spirit : o mamica implinita
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 18/11/2008
sanatate petrei ...off..is asa de sensibili copii...poate nu se topeste zapada pana se face bine si prinde si ea
alinagherman-
Numarul mesajelor : 7087
Localizare : Iasi
Stare de spirit : vesela
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 05/03/2009
Sanatate Petrei!
della-
Numarul mesajelor : 1242
Localizare : Tg.Jiu
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 29/04/2009
salutare fetele am venit si eu acasa de la munca.....a nins foarte tare si frumos si azi la Iasi.....Petra sanatate multa iti doresc
anka9mai-
Numarul mesajelor : 7521
Localizare : De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Joburi/Distractii : cu Alex si tati
Stare de spirit : ca vantul :))))
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 26/01/2009
buna seara tuturor!! noi am fost azi cu sania ,alex ai praf o adormit deja nu o vrut nici azi sa doarma deamaiza ,mo si plins ca dece pleaca buni in Spania deabia lam linistit.
mary24-
zodia ta :
. :
fetele unde sunteti? m`ati lasat singura ?
anka9mai-
zodia ta :
. :
buna dimineata fetele somnoroase! ce planuri aveti pt ziua de azi? eu m`am trezit devreme tare azi si vad ca nu e nici una pe aici (decat 2 vizitarori)
am pregatit cafeluta si acusica il trezesc pe Alexandru ca sa`l pregatesc pt gradi...azi ziua cea mare:"Vine Mos Cracun!" si cred ca de maine nu`l mai duc,ca e frig tare dimineata si se trezeste greu si mofturos, asa ca o sa`i iau vacanta cu o zi mai devreme.
azi am in plan sa merg sa fac si cateva cumparaturi dar pana maine seara am sa stau cu inima tare stransa,sotul meu pleaca azi la 12 la Bucureste.....si la cate arata la TV cu troienele astea,stau cu emotii mari pana ma suna ca a ajuns
va pup si va doresc o zi frumoasa!
am pregatit cafeluta si acusica il trezesc pe Alexandru ca sa`l pregatesc pt gradi...azi ziua cea mare:"Vine Mos Cracun!" si cred ca de maine nu`l mai duc,ca e frig tare dimineata si se trezeste greu si mofturos, asa ca o sa`i iau vacanta cu o zi mai devreme.
azi am in plan sa merg sa fac si cateva cumparaturi dar pana maine seara am sa stau cu inima tare stransa,sotul meu pleaca azi la 12 la Bucureste.....si la cate arata la TV cu troienele astea,stau cu emotii mari pana ma suna ca a ajuns
va pup si va doresc o zi frumoasa!
anka9mai-
zodia ta :
. :
Neatza fetelor noi ne-am trezit de la 7 alex o dormit de aseara de la 8 ai infundat tare la nas so trezit mofturos deabia lam adus la cale ,ma inebuneste de dimineata sa-l scot cu sania nici nu stiu ce sa fac ca mie frica sa nu raceasca acum ai in geam se uita cum ninge.
mary24-
zodia ta :
. :
buna dimineata!am nevoie de o cafea tare ca sunt buimaca de cap.nu am dormit aproape deloc...petra a facut febra toata noaptea,de la 39cu5 abia scadea la 38cu5 dupa nurofen. i-am pus si supozitor cu novocalmin dar ii scade o ora doua si iar face.sper sa-si faca antibioticul treaba mai repede ca mi0e tare teama cand face febra asa mare...
asa de tare m-am enervat ieri ca am fost cu ea la dr si desi nu e departe de noi am luat autobuzul cape ea o dureau picioarele si cand am urcat nu erau locuri si ea a inceput sa planga ca o dor piciorusele si ca ar vrea sa stea jos.pe locul cu mama si copilul statea un animal de 2 m si nici nu s-a sinchisit.asa m-as si luat de el dar nu am mers decat o statie si a trebuit sa coboram.tot o doamna mai in varsta s-a oferit sa o ia in brate.si la medic aceesi poveste norocul meu ce a vazut-o dr in ce hal era si a luat-o prima ca duduile care stateau la rand s-au lipit de usa doctoritei nu alta.nesimtiti mai sunt oamenii din ziua de azi....
asa de tare m-am enervat ieri ca am fost cu ea la dr si desi nu e departe de noi am luat autobuzul cape ea o dureau picioarele si cand am urcat nu erau locuri si ea a inceput sa planga ca o dor piciorusele si ca ar vrea sa stea jos.pe locul cu mama si copilul statea un animal de 2 m si nici nu s-a sinchisit.asa m-as si luat de el dar nu am mers decat o statie si a trebuit sa coboram.tot o doamna mai in varsta s-a oferit sa o ia in brate.si la medic aceesi poveste norocul meu ce a vazut-o dr in ce hal era si a luat-o prima ca duduile care stateau la rand s-au lipit de usa doctoritei nu alta.nesimtiti mai sunt oamenii din ziua de azi....
FETITA CU BIGUDIURI-
zodia ta :
. :
daaaaaaaaaa asa este sa sti ca eu am patit-o cind eram insarcinata tot asa ..nesimtiti nu alta .......traimi in ROMANIA
mary24-
zodia ta :
. :
si cand eram gravida nu mai zic...tot femeile erau cele care se ridicau si-mi dadeau locul...
FETITA CU BIGUDIURI-
zodia ta :
. :
fetele va pup! plec la munca
anka9mai-
zodia ta :
. :
servici usor anka
georgiana-francesca-
Numarul mesajelor : 7511
Localizare : comanesti/bacau
Joburi/Distractii : agent publicitar
Stare de spirit : vesela si energica
zodia ta :
. :
multumesc mult Ginageorgiana-francesca a scris:servici usor anka
anka9mai-
zodia ta :
. :
neata fetele ...am venit si eu la o cafelutza... cam asa arat si eu...ca asta cu cafeaua...
sunt un pic suparata ca si piciul meu e fornait...ii curge nasul...i-am suflat nasul si ii curg mucisori galbeni..aseara ii curgea apa din nas...la noi ploua si e si frig nici nu stiu daca-l duc la gradi ma mai gandesc pana la 8...
multa sanatate copiilor vostri le doresc si o zi cat mai buna...
sunt un pic suparata ca si piciul meu e fornait...ii curge nasul...i-am suflat nasul si ii curg mucisori galbeni..aseara ii curgea apa din nas...la noi ploua si e si frig nici nu stiu daca-l duc la gradi ma mai gandesc pana la 8...
multa sanatate copiilor vostri le doresc si o zi cat mai buna...
buna fetele.ce mai faceti voi?vad ca nimic de bine nu e.fiecare cu probleme.
multa sanatate va doresc.
Monika imi pare tare rau pt suferintza voastra.eu te inteleg,crede-ma.stiu ca nu exista consolare si adevarul ca durerea nu v-a trece niciodata.nu are sens sa ne amagim.e dureros sa pierzi pe cineva atit de drag si de apropiat,de acum il putem purta mereu cu noi in suflet.multa putere va doresc ;Monika,sa treceti si peste asta.Dzeu s-o odihneasca in pace.
nici eu nu am prea intrat pe forum,dar nu va uit.intru totusi cind reusesc.
Azi am fost cu Denis la vaccinul de 1 an.saracu,de cind a inceput sa inteleaga tot,nu-i place de nici o culoare cind tre sa mergem la doctor.de cind intram in cabinet incepe sa plinga noroc ca-i trece repede dupaia.
si aici e o vreme asa de urita....ploua in continuu....a trebuit sa vina taty aseara acasa de acolo de unde lucra,ca sa ne poata duce azi dimineata la vaccin,ca altfel...nu stiu cum puteam merge eu cu carucioru.....
bine ca a trecut si asta....
acum stau un pic la o cafea...nu e nimeni pe aici?
ma cam i-a somnul ca doarme si piticu si e asa liniste in casa....
va pup ,fetele si va doresc o zi frumoasa
multa sanatate va doresc.
Monika imi pare tare rau pt suferintza voastra.eu te inteleg,crede-ma.stiu ca nu exista consolare si adevarul ca durerea nu v-a trece niciodata.nu are sens sa ne amagim.e dureros sa pierzi pe cineva atit de drag si de apropiat,de acum il putem purta mereu cu noi in suflet.multa putere va doresc ;Monika,sa treceti si peste asta.Dzeu s-o odihneasca in pace.
nici eu nu am prea intrat pe forum,dar nu va uit.intru totusi cind reusesc.
Azi am fost cu Denis la vaccinul de 1 an.saracu,de cind a inceput sa inteleaga tot,nu-i place de nici o culoare cind tre sa mergem la doctor.de cind intram in cabinet incepe sa plinga noroc ca-i trece repede dupaia.
si aici e o vreme asa de urita....ploua in continuu....a trebuit sa vina taty aseara acasa de acolo de unde lucra,ca sa ne poata duce azi dimineata la vaccin,ca altfel...nu stiu cum puteam merge eu cu carucioru.....
bine ca a trecut si asta....
acum stau un pic la o cafea...nu e nimeni pe aici?
ma cam i-a somnul ca doarme si piticu si e asa liniste in casa....
va pup ,fetele si va doresc o zi frumoasa
Ana-
Numarul mesajelor : 2517
Varsta : 41
Localizare : italia
Joburi/Distractii : timpul petrecut cu familia
Stare de spirit : o mamica fericita
. :
Data de inscriere : 25/08/2009
Buna ziua fetelor!
"Fetita cu bigudiuri" mi-am prins urechile cautand prin forum vreo postare in care sa fi specificat numele tau,din pacate n-am gasit:((
Mami de Petra,multa sanatate ii doresc printesei!
Din pacate si Petra mea(pe Szonia o cheama si Petra)e racita.La fel ca pitica ta,e cu febra ff mare si cu greu am reusit sa i-o scad.Am fost azi la dr.are un pic de rosu in gat,mi-a dat sa-i dau antibiotic,doar ca eu mai astept o zi.Daca nu-i scade febra,am sa-i dau.
Adyna,multa sanatate lui Cristisor!
Alina si Anka,servici usor!
Mary,Simona si restul fetelor "casnice" spor la treaba.Sunt sigura ca si voi aveti mult de lucru prin casa,acum in prag de sarbatori!
Ana,pe tine te dau disparuta...
Pe unde umblii???...sa nu-mi spui ca inca il sarbatoriti pe Denis???
Sau esti si tu ocupata cu pregatirile de sarbatori?
Daca inca sarbatoriti,accept si eu o invitatie! Multi multi pupici,mamica draguta si pt nazdravan!
Andrea,ce-ti mai fac prichindei? hihi..mereu m-am visat mama a multi copii,acum si doi mi se par multi.Dar cred ca e frumos cu asa o familie numeroasa mai ales acum,de sarbatori!
Denisa cum se simte?
Georgiana,voi ce faceti? Francesca,i-a scris lui Mos Craciun scrisorica cu dorintele ei? Pupicei frumoasei.Ma innebunesc ochisorii ei!
Miky,cum te simti? Ce face bb din burtica? da printesa? Ea cred ca il asteapta pe Mos Craciun..ca toti copii de altfel:)
Cum stai cu pregatirile? Imi inchipui cat de greu iti este acum.Nu-i usor sa te pregatesti de sarbatori cu burtica mare! Spor la treaba!Va pup!
Lili,Bubu e cam de aceasi varsta cu feciorasul meu.Da-mi o idee de cadou.Ce i-ai luat? Cred ca au c-am aceleasi preferinte:) Nu prea stiu ce sa-i cumpar cadou de Craciun.
Monica,cum sunteti? Sper ca v-ati mai revenit! Va imbratisez cu drag!
"Fetita cu bigudiuri" mi-am prins urechile cautand prin forum vreo postare in care sa fi specificat numele tau,din pacate n-am gasit:((
Mami de Petra,multa sanatate ii doresc printesei!
Din pacate si Petra mea(pe Szonia o cheama si Petra)e racita.La fel ca pitica ta,e cu febra ff mare si cu greu am reusit sa i-o scad.Am fost azi la dr.are un pic de rosu in gat,mi-a dat sa-i dau antibiotic,doar ca eu mai astept o zi.Daca nu-i scade febra,am sa-i dau.
Adyna,multa sanatate lui Cristisor!
Alina si Anka,servici usor!
Mary,Simona si restul fetelor "casnice" spor la treaba.Sunt sigura ca si voi aveti mult de lucru prin casa,acum in prag de sarbatori!
Ana,pe tine te dau disparuta...
Pe unde umblii???...sa nu-mi spui ca inca il sarbatoriti pe Denis???
Sau esti si tu ocupata cu pregatirile de sarbatori?
Daca inca sarbatoriti,accept si eu o invitatie! Multi multi pupici,mamica draguta si pt nazdravan!
Andrea,ce-ti mai fac prichindei? hihi..mereu m-am visat mama a multi copii,acum si doi mi se par multi.Dar cred ca e frumos cu asa o familie numeroasa mai ales acum,de sarbatori!
Denisa cum se simte?
Georgiana,voi ce faceti? Francesca,i-a scris lui Mos Craciun scrisorica cu dorintele ei? Pupicei frumoasei.Ma innebunesc ochisorii ei!
Miky,cum te simti? Ce face bb din burtica? da printesa? Ea cred ca il asteapta pe Mos Craciun..ca toti copii de altfel:)
Cum stai cu pregatirile? Imi inchipui cat de greu iti este acum.Nu-i usor sa te pregatesti de sarbatori cu burtica mare! Spor la treaba!Va pup!
Lili,Bubu e cam de aceasi varsta cu feciorasul meu.Da-mi o idee de cadou.Ce i-ai luat? Cred ca au c-am aceleasi preferinte:) Nu prea stiu ce sa-i cumpar cadou de Craciun.
Monica,cum sunteti? Sper ca v-ati mai revenit! Va imbratisez cu drag!
marika-
Numarul mesajelor : 1957
Localizare : Cluj-Napoca
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 01/03/2009
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» Clubul forumistelor,Happy Family!!!
» castigatori album happy-family!
» PASTE FERICIT MAMICI HAPPY-FAMILY
» "ORNAMENT DE CRACIUN!"
» HAPPY VALENTIN'S
» castigatori album happy-family!
» PASTE FERICIT MAMICI HAPPY-FAMILY
» "ORNAMENT DE CRACIUN!"
» HAPPY VALENTIN'S
Pagina 6 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Iun 10, 2017 2:51 am Scris de Boem_Club
» Au inceput inscrierile in Tabara de Muzica Boem Club!
Sam Iun 10, 2017 2:50 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 25, 2016 5:39 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 11, 2016 5:53 am Scris de Boem_Club
» Incep inscrierile la cea de-a doua editie a Taberei de Muzica Boem Club
Sam Feb 06, 2016 9:35 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:33 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:31 pm Scris de Boem_Club