Clubul forumistelor,Happy Family!!!
+16
adriana
GABITA
della
florares
monica_2008
flo09
miky_28
Ana
FETITA CU BIGUDIURI
alinagherman
georgiana-francesca
adyna_2k6
simona
anka9mai
marika
mary24
20 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Clubul forumistelor,Happy Family!!!
asa si eu canicula pt mine este parfum
ma impresioneaza cazul a 2 oameni ai strazii care stau intr-o masina parasita chiar in fata geamului meu.mi-e asa mila de ei .sunt 2 oameni trecuti de 50 de ani care nu sunt aurolaci nu pot sa stiu ce necaz au avut de au ajuns asa...si-au facut culcus acolo in masina aceea la care lipsesc niste geamuri....au paturi acolo dar ma intreb cum au trecut peste aceste nopti cand temp a scazut sub -18 grade.. in 2 seri la rand le-am dus cate o sticla fierbinte de ceai si cate ceva de mancare .ziua nu ma pot duce ca ma vad vecinii si stiti cum sunt oamenii unii te judeca .....i-am vazut ca mananca si din buncar coji de paine si de mamaliga....
as vrea ca de craciun toti oamenii sa fie fericiti ,curati ,la caldura si in jurul mesei cu cei dragi.ma doare sufletul cand stiu ca sunt atatia oameni amarati care se bucura de craciun doar pt ca gasesc in buncar resturi mai bune aruncate de cei ce au prea mult.
insa ...asta e viata...
ma impresioneaza cazul a 2 oameni ai strazii care stau intr-o masina parasita chiar in fata geamului meu.mi-e asa mila de ei .sunt 2 oameni trecuti de 50 de ani care nu sunt aurolaci nu pot sa stiu ce necaz au avut de au ajuns asa...si-au facut culcus acolo in masina aceea la care lipsesc niste geamuri....au paturi acolo dar ma intreb cum au trecut peste aceste nopti cand temp a scazut sub -18 grade.. in 2 seri la rand le-am dus cate o sticla fierbinte de ceai si cate ceva de mancare .ziua nu ma pot duce ca ma vad vecinii si stiti cum sunt oamenii unii te judeca .....i-am vazut ca mananca si din buncar coji de paine si de mamaliga....
as vrea ca de craciun toti oamenii sa fie fericiti ,curati ,la caldura si in jurul mesei cu cei dragi.ma doare sufletul cand stiu ca sunt atatia oameni amarati care se bucura de craciun doar pt ca gasesc in buncar resturi mai bune aruncate de cei ce au prea mult.
insa ...asta e viata...
Ultima editare efectuata de catre FETITA CU BIGUDIURI in Sam Dec 19, 2009 9:32 pm, editata de 1 ori
FETITA CU BIGUDIURI-
Numarul mesajelor : 1105
Varsta : 44
Localizare : suceava
Stare de spirit : o mamica implinita
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 18/11/2008
Anka ai frumos si iarna dar sa nu iesi mult din casa .............cind eram copii ne bucuram dar acum,ei se bucura noi mai putin
mary24-
Numarul mesajelor : 18093
Varsta : 47
Localizare : alaturi de voi
Joburi/Distractii : o mamica fericita
Stare de spirit : heppy
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 18/10/2008
'neata fetelor!
La multi ani Francesca!
M-am trezit si eu,nu demult sotu s-a trezit la copii...s-a simtit cu musca pe caciula din cauza "iesirii" de ieri
de data asta a fost cu folos...a castigat un GPS de la Ursus
Elena,esti o persoana deosebita
ufff speram sa ma lase Lori un pic,macar pana imi beau cafeaua,sa stau cu voi...dar n-am sanse....deja ma da la o parte
Va pup! revin mai tarziu
La multi ani Francesca!
M-am trezit si eu,nu demult sotu s-a trezit la copii...s-a simtit cu musca pe caciula din cauza "iesirii" de ieri
de data asta a fost cu folos...a castigat un GPS de la Ursus
Elena,esti o persoana deosebita
ufff speram sa ma lase Lori un pic,macar pana imi beau cafeaua,sa stau cu voi...dar n-am sanse....deja ma da la o parte
Va pup! revin mai tarziu
marika-
Numarul mesajelor : 1957
Localizare : Cluj-Napoca
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 01/03/2009
Doamne Elena m-ai facut sa-mi dea lacrimile...nici eu nu pot fi indiferenta la copii necajiti si la batrani...mi se rupe sufletul sai vad asa..dule in fiecare seara macar cate un ceai fierbinte ca sigur Dumnezeu te vede si te v-a recompensa... off..uneori e viata asa de cruda...la noi sunt -7 grade si tare frig mi se pare dar oamenii aceea la -18 grade oare cum au rezistat?
felicitari sotului ptr.GPS.. Maryka...
ne pregatim sa iesim si noi din casa...mergem sa facem cateva cumparaturi si poate cateva poze prin zapada
anka9mai-
Numarul mesajelor : 7521
Varsta : 42
Localizare : De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Joburi/Distractii : cu Alex si tati
Stare de spirit : ca vantul :))))
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 26/01/2009
aseara cand a inceput gerul sa piste mai tare i-am vazut ca au plecat din masina ...unde s-au dus nu stiu...de dimineata ma uit dupa ei si nu i-am vazut azi...ma gandesc numai la ce-i mai rau...la sv au murit deja de frig 4 oameni ai strazii.adyna_2k6 a scris:Doamne Elena m-ai facut sa-mi dea lacrimile...nici eu nu pot fi indiferenta la copii necajiti si la batrani...mi se rupe sufletul sai vad asa..dule in fiecare seara macar cate un ceai fierbinte ca sigur Dumnezeu te vede si te v-a recompensa... off..uneori e viata asa de cruda...la noi sunt -7 grade si tare frig mi se pare dar oamenii aceea la -18 grade oare cum au rezistat?
FETITA CU BIGUDIURI-
Numarul mesajelor : 1105
Localizare : suceava
Stare de spirit : o mamica implinita
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 18/11/2008
DA AM AUZIT SARACI OAMENI CARE NU AU ADAPOST CA INGEATA PE STRAZI DE FRIG SI AU MURIT OFFFFFFFFFFFF
mary24-
zodia ta :
. :
FETITA CU BIGUDIURI a scris:aseara cand a inceput gerul sa piste mai tare i-am vazut ca au plecat din masina ...unde s-au dus nu stiu...de dimineata ma uit dupa ei si nu i-am vazut azi...ma gandesc numai la ce-i mai rau...la sv au murit deja de frig 4 oameni ai strazii.adyna_2k6 a scris:Doamne Elena m-ai facut sa-mi dea lacrimile...nici eu nu pot fi indiferenta la copii necajiti si la batrani...mi se rupe sufletul sai vad asa..dule in fiecare seara macar cate un ceai fierbinte ca sigur Dumnezeu te vede si te v-a recompensa... off..uneori e viata asa de cruda...la noi sunt -7 grade si tare frig mi se pare dar oamenii aceea la -18 grade oare cum au rezistat?
Elena,la voi in oras nu sunt amenajate locuri pt oamenii strazii?...poate s-au dus acolo...
nu stiu..
si pe mine ma sesibilizeaza oamenii fara adapost,cei necajiti...
am avut langa bloc un adapost improvizat din cartoane,unde statea un barbat si o femeie...m-am atasat ff mult de ei....el,era un barbat educat,inteligent...ii duceam de mancare zilnic...ca semn de multumire ii spunea lui Lori povesti si chiar i-a facut o sabie din lemn...
Femeia(nu stiu daca ii era nevasta)era ff bolnava...nici nu se putea ridica...barbatul ii purta de grija...era ff atent cu ea...il vedeam de multe ori plangand langa ea...o spala si o hranea...
Intr-o zi au disparut...cineva a anuntat politia si au fost alungati...de atunci nu i-am mai vazut...
Lori mereu se uita sa vada daca nu cumva revin
marika-
zodia ta :
. :
fetele ce face`ti?
anka9mai-
zodia ta :
. :
ce sa facem anka,,,prin casa in fata calc...fabi doarme ca a adormit tarziu ...tati mananca.....am fost la cumparaturi in selgros ? tu ce faci?
alinagherman-
Numarul mesajelor : 7087
Localizare : Iasi
Stare de spirit : vesela
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 05/03/2009
buna fetele .........nimeni pe aici ?? numai eu si vizitatori
mary24-
zodia ta :
. :
am venit si eu
alinagherman-
zodia ta :
. :
ALINA VOI AVETI CALDURA LA VOI IN CARTIER?? CA AM VAZUT ACUM LA STIRI DOAMNEEEEEE SARACI OAMENI NU AU GAZ IN APARTAMENTE DIN CAZA UNE-I CONDUCTE
mary24-
zodia ta :
. :
noi avem....sunt 21 de grade la noi.....a fosat si mai bine dar nu e nici rau...am stat si noi o noapte fara caldura si apa calda si e tare urat
alinagherman-
zodia ta :
. :
Buna seara fetelor!
Am fost de am luat cadourile pt copii...sper ca vor fi multumiti...credeam ca lui Lori imi va fi mai greu,insa pe el l-am "rezolvat" rapid...cadoul Szoniei l-am ales mai mult timp...acu nu mai is multumita...imi pare rau ca nu i-am luat altceva,insa am vrut sa fie pt varsta ei...
La noi ninge,si e tare frumos.Dar e si ff frig.
Va pup! O seara placuta tuturor!
Am fost de am luat cadourile pt copii...sper ca vor fi multumiti...credeam ca lui Lori imi va fi mai greu,insa pe el l-am "rezolvat" rapid...cadoul Szoniei l-am ales mai mult timp...acu nu mai is multumita...imi pare rau ca nu i-am luat altceva,insa am vrut sa fie pt varsta ei...
La noi ninge,si e tare frumos.Dar e si ff frig.
Va pup! O seara placuta tuturor!
marika-
zodia ta :
. :
MULTUMIM LA FEL MARYCA ,MAI STAU SI EU PUTIN SI MA PUN LA SOMN
mary24-
zodia ta :
. :
buna ...am reusit si eu sa-mi fac timp sa intru alaturi de voi! abia am terminat treaba ...inca mai am vase de spalat , imediat merg la bucatarie sa le rezolv ...maine sar putea sa ma viziteze ,,popa'' asa de craciun sfinteste casele ...
numai musafiri am avut ieri si azi la masa ... la pomana porcului ...dar sa terminat cu bine !
mai trebuie sa merg sa cumpar si eu cadourile de craciun ...marika ce bine ca le-ai luat ...eu imi fac probleme ca nu mai gasesc ceea ce mi-am propus sa cumpar ...
mary , somn usor si noapte calduroasa!
la noi ieri a viscolit zapada de numa ..a fost ger afara!
azi a mai mers ...
in rest ce ati mai facut??/
numai musafiri am avut ieri si azi la masa ... la pomana porcului ...dar sa terminat cu bine !
mai trebuie sa merg sa cumpar si eu cadourile de craciun ...marika ce bine ca le-ai luat ...eu imi fac probleme ca nu mai gasesc ceea ce mi-am propus sa cumpar ...
mary , somn usor si noapte calduroasa!
la noi ieri a viscolit zapada de numa ..a fost ger afara!
azi a mai mers ...
in rest ce ati mai facut??/
simo noi pe acasa mai mult..am fost si prin oras putin....si cam atat ..e destul de frig afara pentru plimbari lungi
alinagherman-
zodia ta :
. :
fetele s`a ouata papagalita noastra
anka9mai-
zodia ta :
. :
buna dimineata fetelor,se pare ca nu e nimeni pe aici...eu m-am trezit devreme ca am o gramada de treaba si ma apuc din timp.ieri am petrecut super,chiar nu ma asteptam.a primit francesca la cadouri de nu stia la care sa se uite.au fost la noi sora mea cu familia si parintii mei.francesca ,care cum intra pe usa intreba unde e codou?apoi,am mers noi cu ce a mai ramas din tort la socri,ca ei nu au putut sa ajunga.acolo a primit alte cadouri si bani bineinteles.a fost o zi superba.o sa venim si cu poze sa va aratam
georgiana-francesca-
Numarul mesajelor : 7511
Localizare : comanesti/bacau
Joburi/Distractii : agent publicitar
Stare de spirit : vesela si energica
zodia ta :
. :
buna dimineata .....ma bucur gina ca v-ati simtit bine
alinagherman-
zodia ta :
. :
buna ! am reusit si eu sa intru ...mi-am pus coletele la posta ...asa ca alina pana joi ar trebui sa ajunga la tine !
gina asteptam pozele , ma bucur ca a iesit totul frumos si pe placul francescai!
eu mai adun de pe aici intre timp ...tre sa ajunga parintele sa sfinteasca casa ...asa ca il astept !
gina asteptam pozele , ma bucur ca a iesit totul frumos si pe placul francescai!
eu mai adun de pe aici intre timp ...tre sa ajunga parintele sa sfinteasca casa ...asa ca il astept !
buna fetele.
ce mai faceti voi?
Adyna,ce s-a intimplat cu Denis nu e vina nimanui.se mai intimpla.
Marika,si pediatrul nostru a incercat sa evite interventul chirurjical,ca doar si el e pediatru si specializat in chirurgie pediatrica,doar ca alta solutie nu era,pt ca se mai intimplase deja,si eu am incercat sa fac sa fie bine,doar ca nu a fost asa.chirurgul de la spital mi-a zis ca s-ar fii intimplat tot timpul daca nu rezolvam acum problema.si mai bine mai devreme decit mai tirziu.ar fii suferit mai mult copilul.important e ca acum e mai bine.n-avem ce face.eram deja pusi in tema in cazul in care nu-si revine,era cazul interventului.imi pare rau ca s-antimplat asa ,dar decit sa-l vad de fiecare data ca sufera,...mai bine asa.va multumesc pt gind.
in rest?voi ce ati mai facut?va pregatiti de craciun?si aivci e un frig...a si nins...brrrr ce frig e....
va doresc o zi cit se poate de frumoasa si va pup pe toate
multa sanatate ,bolnaviorilor !
ce mai faceti voi?
Adyna,ce s-a intimplat cu Denis nu e vina nimanui.se mai intimpla.
Marika,si pediatrul nostru a incercat sa evite interventul chirurjical,ca doar si el e pediatru si specializat in chirurgie pediatrica,doar ca alta solutie nu era,pt ca se mai intimplase deja,si eu am incercat sa fac sa fie bine,doar ca nu a fost asa.chirurgul de la spital mi-a zis ca s-ar fii intimplat tot timpul daca nu rezolvam acum problema.si mai bine mai devreme decit mai tirziu.ar fii suferit mai mult copilul.important e ca acum e mai bine.n-avem ce face.eram deja pusi in tema in cazul in care nu-si revine,era cazul interventului.imi pare rau ca s-antimplat asa ,dar decit sa-l vad de fiecare data ca sufera,...mai bine asa.va multumesc pt gind.
in rest?voi ce ati mai facut?va pregatiti de craciun?si aivci e un frig...a si nins...brrrr ce frig e....
va doresc o zi cit se poate de frumoasa si va pup pe toate
multa sanatate ,bolnaviorilor !
Ana-
Numarul mesajelor : 2517
Varsta : 41
Localizare : italia
Joburi/Distractii : timpul petrecut cu familia
Stare de spirit : o mamica fericita
. :
Data de inscriere : 25/08/2009
Buna fetele noi acum am ajuns acasa am fost pina in cimitir si la posta voi cf?? la noi este tare frig
mary24-
zodia ta :
. :
saluti la fete...
da Ana am citit dupa ce deja trimesesem eu mes...bine ca l-ati operat pe denis si ca nu vor mai fi probleme pe viitor..un pupic dulce lui Denis de la noi...
am fost si noi ieri la cumparaturi ieri si i-am lu-at lui Cristian 4 cd-uri cu jocuri ca la raionul de jucarii nu ia placut nimik..el deja mi-a spus de acasa ca vrea cd.uri asa ca i-am lu-at...cesi doreste..bine ca nu le-a vazut ca a intrat numai taicasu si i le-a luat..s a i le putem pune langa brad..
astazi am facut curatenie,papica si gata a trecut ziua ma mai uit un pic pe aici si treb sa merg dupa Cristian..
va doresc o zi cat mai buna..
da Ana am citit dupa ce deja trimesesem eu mes...bine ca l-ati operat pe denis si ca nu vor mai fi probleme pe viitor..un pupic dulce lui Denis de la noi...
am fost si noi ieri la cumparaturi ieri si i-am lu-at lui Cristian 4 cd-uri cu jocuri ca la raionul de jucarii nu ia placut nimik..el deja mi-a spus de acasa ca vrea cd.uri asa ca i-am lu-at...cesi doreste..bine ca nu le-a vazut ca a intrat numai taicasu si i le-a luat..s a i le putem pune langa brad..
astazi am facut curatenie,papica si gata a trecut ziua ma mai uit un pic pe aici si treb sa merg dupa Cristian..
va doresc o zi cat mai buna..
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» Clubul forumistelor,Happy Family!!!
» castigatori album happy-family!
» PASTE FERICIT MAMICI HAPPY-FAMILY
» "ORNAMENT DE CRACIUN!"
» HAPPY VALENTIN'S
» castigatori album happy-family!
» PASTE FERICIT MAMICI HAPPY-FAMILY
» "ORNAMENT DE CRACIUN!"
» HAPPY VALENTIN'S
Pagina 11 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Iun 10, 2017 2:51 am Scris de Boem_Club
» Au inceput inscrierile in Tabara de Muzica Boem Club!
Sam Iun 10, 2017 2:50 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 25, 2016 5:39 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 11, 2016 5:53 am Scris de Boem_Club
» Incep inscrierile la cea de-a doua editie a Taberei de Muzica Boem Club
Sam Feb 06, 2016 9:35 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:33 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:31 pm Scris de Boem_Club