Clubul forumistelor,Happy Family!!!
+16
adriana
GABITA
della
florares
monica_2008
flo09
miky_28
Ana
FETITA CU BIGUDIURI
alinagherman
georgiana-francesca
adyna_2k6
simona
anka9mai
marika
mary24
20 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Clubul forumistelor,Happy Family!!!
FETITA CU BIGUDIURI a scris:miky mult curaj pentru marele eveniment!!!!
mary cat are alex? arina mea are 1 an si 6 luni si dr mi-a zis ca pot sa-i dau vitamina C ,i-am mai dat si un sirop de propolis cu echinaceea si cu vit Cc pentru imunitate si multumesc lui Dumnezeu ca pana acum nu a racit ca sa fie nevoie de antibiotic.i-a mai curs nasul sau a mai tusit insa a scapat de antibiotic.
marika ca tine am nascut si eu tot in 15 min,sincere sa fiu nu prea stiu ce-s alea dureri de nastere ca cu tot cu travaliu a durat totul 30 de minute.se zice ca la al doilea copil nasterea e mai usoara ..pt mine asta e putin spus ,cred ca la al treile trebuie sa am grija sa nu-l scap pe undeva...mi-amintesc si acum ce fata a vea ala de pe taxi saracul ...credea ca nasc la el in masina
georgiana succes astazi!sper sa ai noroc !
monica sanatate la toti! aveti grija de voi!
si eu m-am gandit la cum as naste a treia oara...cred ca asa cum spui tu,l-as pierde pe strada
si pt mine a fost un soc sa nasc asa repede...pt sot la fel...
la 8 seara,m-a consultat moasa,mi-a spus ca nu-s dilatata deloc,si ca cel mai probabil voi naste a doua zi...eu mi-am sunat sotul sa-mi aduca cate ceva sa mananc,ca daca nu nasc decat dimineata,sa prind putere
pe cand a ajuns el la spital cu mancarea,a iesit si mogaldeata mea...el astepta in fata salii de nastere,dar habar n-a avut c-am nascut...au iesit asistentele cu Szonia in incubator si au fost intrebati taticii a cui este Szonia Petra....al meu mai sa lesine cand a auzit...prima data s-a gandit ca poate a mai pus cineva acelasi nume ...apoi si-a dat seama ca tocmai si-a cunoscut fetita...oricum a fost o experienta frumoasa ...imi dau lacrimile cand imi aduc aminte..
aaaa si asa socat cum a fost,nu i-a mai facut poza,desi inainte am vb despre asta,si i-am spus sa nu cumva sa uite
am uitat sa spun...am nascut la 8 si un sfert
marika-
Numarul mesajelor : 1957
Varsta : 44
Localizare : Cluj-Napoca
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 01/03/2009
wow miky ce harnicutza esti...si eu plecam de acasa sa platesc facturile cand eram insarcinata prin luna a-7-a,a-8-a...parca atunci nu mai aveam stare deloc sa stau acasa...
mama Maryka...ce fain a fost la tine cu nasterea...
mama Maryka...ce fain a fost la tine cu nasterea...
ce tare esti marika...
azi am terminat si eu cumparaturile pentru bebe..va arat ce i-am mai luat poate va starnesc si pe voi la un nou bebe..
azi am terminat si eu cumparaturile pentru bebe..va arat ce i-am mai luat poate va starnesc si pe voi la un nou bebe..
miky_28-
Numarul mesajelor : 10397
Varsta : 45
Localizare : aproape de voi
Joburi/Distractii : cadru didactic
Stare de spirit : vesela si pusa pe sotii
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 26/10/2008
miky_28 a scris:gata fetele,m-am intors din oras,mi-am platit aproape toate facturile pe luna asta si am mai facut ceva cumparaturi iar acum am intrat sa vad ce faceti voi..
miky,bine ai revenit!
cum e vremea la voi?...aici ninge dar nu s-a depus inca...e noroi peste tot
n-as iesi din casa,dar o sa fiu nevoita ca tre sa-l scot pe Lori de la gradi
marika-
zodia ta :
. :
e destul de rece dar nu ninge si am iesit cu andreea.
miky_28-
zodia ta :
. :
miky_28 a scris:ce tare esti marika...
hihi,frumoase hainute
acu chiar m-ai emotionat
bebe nu mai fac,nu-mi permit,dar nici n-am voie....poate peste 10 ani se va descoperi vreun leac pt "problemuta"mea,si atunci voi mai face un copil...si binenteles daca castig la lotto
marika-
zodia ta :
. :
marika a scris:FETITA CU BIGUDIURI a scris:miky mult curaj pentru marele eveniment!!!!
mary cat are alex? arina mea are 1 an si 6 luni si dr mi-a zis ca pot sa-i dau vitamina C ,i-am mai dat si un sirop de propolis cu echinaceea si cu vit Cc pentru imunitate si multumesc lui Dumnezeu ca pana acum nu a racit ca sa fie nevoie de antibiotic.i-a mai curs nasul sau a mai tusit insa a scapat de antibiotic.
marika ca tine am nascut si eu tot in 15 min,sincere sa fiu nu prea stiu ce-s alea dureri de nastere ca cu tot cu travaliu a durat totul 30 de minute.se zice ca la al doilea copil nasterea e mai usoara ..pt mine asta e putin spus ,cred ca la al treile trebuie sa am grija sa nu-l scap pe undeva...mi-amintesc si acum ce fata a vea ala de pe taxi saracul ...credea ca nasc la el in masina
si eu m-am gandit la cum as naste a treia oara...cred ca asa cum spui tu,l-as pierde pe strada
la 8 seara,m-a consultat moasa,mi-a spus ca nu-s dilatata deloc,si ca cel mai probabil voi naste a doua zi...eu mi-am sunat sotul sa-mi aduca cate ceva sa mananc,ca daca nu nasc decat dimineata,sa prind putere
pe cand a ajuns el la spital cu mancarea,a iesit si mogaldeata mea...el astepta in fata salii de nastere,dar habar n-a avut c-am nascut...au iesit asistentele cu Szonia in incubator si au fost intrebati taticii a cui este Szonia Petra....al meu mai sa lesine cand a auzit...prima data s-a gandit ca poate a mai pus cineva acelasi nume ...apoi si-a dat seama ca tocmai si-a cunoscut fetita...oricum a fost o experienta frumoasa ...imi dau lacrimile cand imi aduc aminte..
aaaa si asa socat cum a fost,nu i-a mai facut poza,desi inainte am vb despre asta,si i-am spus sa nu cumva sa uite
este tare fain sa-ti aduci aminte de acea zi.tu macar erai in spital insa eu nu m-am gadit ca am sa nasc in ziua aceea mai ales ca nimic nu anuntase asta si am iesit la o plimbare cu sotul si cu Petra ,pe jos,pana la cabinetul dr mele.acolo am stat la o coada si cand in sfarsit am intrat dr sa pice jos ,nu alta eu aveam dilatatie 8 dar nici o durere.am ajuns la spital cu primul taxi si am nascut asa cum am ajuns de pe strada .imi vine sa rad ca m-am urcat pe capra aceea cu slapii in picioare dar inainte de asta o moasa imi tot baga pe gat sa cumpar o camasa de noapte ca nu aveam nimic la mine..dar cine a mai avut timp de afaceri ca Arina s-a si grabit sa vina.,exact in momentul in care a ajuns si sotul cu bagajul.
FETITA CU BIGUDIURI-
Numarul mesajelor : 1105
Localizare : suceava
Stare de spirit : o mamica implinita
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 18/11/2008
mama Elena ce tare...auzi tu la ea avea dilatatia 8...asta da surpriza nu gluma...si eu am avut dilatatia maxima dar degeaba...Cristian a iesit un pic cu fruntea si nu a mai vrut sa iasa...vai fetelor ce bine de voi ca ati nascut asa usor...eu una nu mai am curaj sa mai nasc vreodata normal...
buna fetele
ce faceti voi?Miki,ce dragutze sint hainutzele...
Alina multumim pt micul dejun..mmmm
va pup fetele
ce faceti voi?Miki,ce dragutze sint hainutzele...
Alina multumim pt micul dejun..mmmm
va pup fetele
Ana-
Numarul mesajelor : 2517
Varsta : 41
Localizare : italia
Joburi/Distractii : timpul petrecut cu familia
Stare de spirit : o mamica fericita
. :
Data de inscriere : 25/08/2009
da,chiar am zis ca am avut noroc ca eram in spital(am fost internata cu 3 zile inainte)...altfel nu stiu ce s-ar fi intamplat....muream ori eu...ori sotul...nu stiu cat m-ar fi ajutat sa nasc...FETITA CU BIGUDIURI a scris:marika a scris:FETITA CU BIGUDIURI a scris:miky mult curaj pentru marele eveniment!!!!
este tare fain sa-ti aduci aminte de acea zi.tu macar erai in spital insa eu nu m-am gadit ca am sa nasc in ziua aceea mai ales ca nimic nu anuntase asta si am iesit la o plimbare cu sotul si cu Petra ,pe jos,pana la cabinetul dr mele.acolo am stat la o coada si cand in sfarsit am intrat dr sa pice jos ,nu alta eu aveam dilatatie 8 dar nici o durere.am ajuns la spital cu primul taxi si am nascut asa cum am ajuns de pe strada .imi vine sa rad ca m-am urcat pe capra aceea cu slapii in picioare dar inainte de asta o moasa imi tot baga pe gat sa cumpar o camasa de noapte ca nu aveam nimic la mine..dar cine a mai avut timp de afaceri ca Arina s-a si grabit sa vina.,exact in momentul in care a ajuns si sotul cu bagajul.
frumoasa experienta ai avut! am ras la faza cu afacerile
asa ca Miky,nu vrem sa te speriem,dar nu te astepta sa fie la fel ca prima nastere....
daca simti ca ceva nu-i in regula,fugi la spital:)
apropo,moasa s-a suparat chiar, cand am strigat-o(era ocupata asistand la o alta nastere)...vroiam sa ma duc sa o caut,insa simteam ca "pierd"ceva..si bine am simtit
fata mea deja facea cucu-bau cand moasa a vrut sa ma consulte....in cateva secunde s-a creat un haos in jurul meu...medicul meu fiind absent,medicul de garda asista la o nastere...salile de nastere(ma rog,mesele alea) erau ocupate...iar moasa se agita sa-mi faca loc,ca sa nu nasc pe un pat de spital
iar eu.....nu vroiam sa nasc inca...ascultam un meci important pe telefon
scorul final l-am aflat dupa ce am nascut 1-0 pt CFR+ o mogaldeata mica nerabdatoare sa asculte si ea meciul
marika-
zodia ta :
. :
mai fetelor eram in sala de nasteri asteptand-o pe andreea si de pe un pat aud..doamna vino repede ca nasc..iese copilul ..moasa de pe sala stai draga calma zice ca nu nasti asa usor..tipa insista..doamna iese copilul....
ajunge moasa la pat si isi da seama ca nu mai avea timp sa o puna pe masa..biata femeie a nascut in pat... in fine dupa cateva minute o intreaba dar al catalea copil e tu?
si tipa raspunde al 7-lea... la care moasa zice pai trebuia sa spui ca esti din aia cu experienta..
ajunge moasa la pat si isi da seama ca nu mai avea timp sa o puna pe masa..biata femeie a nascut in pat... in fine dupa cateva minute o intreaba dar al catalea copil e tu?
si tipa raspunde al 7-lea... la care moasa zice pai trebuia sa spui ca esti din aia cu experienta..
miky_28-
zodia ta :
. :
salutare fetele ce face`ti? nu va era dor de mine?
anka9mai-
Numarul mesajelor : 7521
Varsta : 42
Localizare : De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Joburi/Distractii : cu Alex si tati
Stare de spirit : ca vantul :))))
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 26/01/2009
waww mai fetelor ,dar v-a prins nostalgia nu gluma...asa e fel si fel de intimplari....bine de cele care au nascut usor...in schimb noi nu...prichindica mea nu vroia sa iasa si gata,bine ca nici nu era timpul,dar oricum dupa 2 ore de chin a iesit micuta mea,galbena si deformata si vai de capul ei de nu dadea nimeni doi bani pe ea...ce sa mai zic de sansele de supravetuire,dar dumnezeu a vrut altfel si ii multumim pentru scumpetea noastra....
succes miki
succes miki
georgiana-francesca-
Numarul mesajelor : 7511
Localizare : comanesti/bacau
Joburi/Distractii : agent publicitar
Stare de spirit : vesela si energica
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 18/10/2008
neata fetelor...ce mai faceti? frumoase povesti..am fost la doctor si am 5 saptamani si 2 zile azi....totul e bine pana acum ...trebuie sa merg sa-mi fac analizele
alinagherman-
Numarul mesajelor : 7087
Localizare : Iasi
Stare de spirit : vesela
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 05/03/2009
nastere usoara miky....poti sa nasti 10 ca nasterile sunt diferite ......mai zilele trecute imi spunea o prietena ca nascut cumnatasa al 11-lea ........of cata mancare cate haine ......si au o casa cu etaj super sio masina .....oooooooo felicitari alina .....ma bucur ca nu va lasati numai cu un copil .......e tare greu sa numai ai pe nimeni ...
florares-
Numarul mesajelor : 8482
Varsta : 49
Localizare : simeria-hunedoara
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 19/10/2008
alinagherman a scris:neata fetelor...ce mai faceti? frumoase povesti..am fost la doctor si am 5 saptamani si 2 zile azi....totul e bine pana acum ...trebuie sa merg sa-mi fac analizele
felicitari alina,si sarcina usoara
cesy-
Numarul mesajelor : 2112
Varsta : 47
Localizare : bacau
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 09/04/2009
felicitari alina !!!sa ai o sarcina frumoasa si usoara.deacuma tu vei fi rasfatata tuturor.eu imi aduc aminte de perioasa sarcinii , una dintre cele mai frumoase pe care le-am trait.toata ziua faceam ce vroiam ,ma plimbam ,mancam ce-mi dorea sufletelul,toata lumea ma rasfat.
asa ca profita din plin !!!!
e bine ca te-ai mai gandit la un bebe !bravo!!
asa ca profita din plin !!!!
e bine ca te-ai mai gandit la un bebe !bravo!!
FETITA CU BIGUDIURI-
Numarul mesajelor : 1105
Localizare : suceava
Stare de spirit : o mamica implinita
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 18/11/2008
alinagherman a scris:neata fetelor...ce mai faceti? frumoase povesti..am fost la doctor si am 5 saptamani si 2 zile azi....totul e bine pana acum ...trebuie sa merg sa-mi fac analizele
buna dimineata fetele,ce faceti?
super alina,felicitari si sa dea domnul sa ai o sarcina usoara..
miky_28-
zodia ta :
. :
buna fetele.ce faceti voi?
Denis in sfirsit merge singurel in picioare,e un scump
mai Miki ce intimplare ai avut si tu in spital... saraca femeie..
fetele pe unde sinteti?va pup pe toate
Denis in sfirsit merge singurel in picioare,e un scump
mai Miki ce intimplare ai avut si tu in spital... saraca femeie..
fetele pe unde sinteti?va pup pe toate
Ana-
Numarul mesajelor : 2517
Varsta : 41
Localizare : italia
Joburi/Distractii : timpul petrecut cu familia
Stare de spirit : o mamica fericita
. :
Data de inscriere : 25/08/2009
'neata fetelor!
am pus supica pe foc si am venit la o cafea cu voi!
Alina,sarcina usoara! te felicit inca o data!
Miky,bine ca mamica cu 7 sapte pitici,a ajuns la spital...altfel...cine stie ce se putea intampla...
pitica nu ma lasa sa stau cu voi
ba vrea papa,ba vrea kk...nici ea nu stie ce-i trebe
am pus supica pe foc si am venit la o cafea cu voi!
Alina,sarcina usoara! te felicit inca o data!
Miky,bine ca mamica cu 7 sapte pitici,a ajuns la spital...altfel...cine stie ce se putea intampla...
pitica nu ma lasa sa stau cu voi
ba vrea papa,ba vrea kk...nici ea nu stie ce-i trebe
marika-
zodia ta :
. :
FETELOR MIE IMI TOT PICA NETUL UFFFFFFFFFFF
mary24-
Numarul mesajelor : 18093
Varsta : 47
Localizare : alaturi de voi
Joburi/Distractii : o mamica fericita
Stare de spirit : heppy
zodia ta :
. :
mie nu-mi pica netul,insa ma enerveaza ca nu vad ultimele mesaje decat daca ma deconectez...
marika-
zodia ta :
. :
Buna fetelor...am citi ce ati mai scris pe aici,frumaose povesti,m-am si distrat un pic...Mary sa sti k si mie imi pica netul,ieri nu am avut deloc
buna ziua fetelor !
nu mai fumez de 2 zile .... deasta am absentat si probabil o voi face ...pana imi revin , am o stare de nervi majoritatea zilei ...si nam chef de nimik ...nici macar sa scriu ceva ...
sper ca ma intelegeti!
sa aveti o zi frumoasa si sa va bucurati de ea!
va pup!
nu mai fumez de 2 zile .... deasta am absentat si probabil o voi face ...pana imi revin , am o stare de nervi majoritatea zilei ...si nam chef de nimik ...nici macar sa scriu ceva ...
sper ca ma intelegeti!
sa aveti o zi frumoasa si sa va bucurati de ea!
va pup!
oooo...felicitari simo...si succes
e spre binele tau
e spre binele tau
georgiana-francesca-
Numarul mesajelor : 7511
Localizare : comanesti/bacau
Joburi/Distractii : agent publicitar
Stare de spirit : vesela si energica
zodia ta :
. :
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» Clubul forumistelor,Happy Family!!!
» castigatori album happy-family!
» PASTE FERICIT MAMICI HAPPY-FAMILY
» "ORNAMENT DE CRACIUN!"
» HAPPY VALENTIN'S
» castigatori album happy-family!
» PASTE FERICIT MAMICI HAPPY-FAMILY
» "ORNAMENT DE CRACIUN!"
» HAPPY VALENTIN'S
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Iun 10, 2017 2:51 am Scris de Boem_Club
» Au inceput inscrierile in Tabara de Muzica Boem Club!
Sam Iun 10, 2017 2:50 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 25, 2016 5:39 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 11, 2016 5:53 am Scris de Boem_Club
» Incep inscrierile la cea de-a doua editie a Taberei de Muzica Boem Club
Sam Feb 06, 2016 9:35 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:33 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:31 pm Scris de Boem_Club