CONCURS: despre copilasii nostrii !
+4
roxi
mary24
steriana20
simona
8 participanți
Pagina 1 din 1
calendare personalizate !
un nou sponsor a poposit in casa happy-family ,
va invit sa-i vedeti creatiile si de ce nu sa va faceti si voi comenzi la diferite calendare , postere ...sau ce va atrage mai mult !
http://calendarepersonalizate-liliana.blogspot.com/2011/01/calendare-personalizate-cu-personaje.html
va anunt ca va urma un frumos concurs sponsorizat de catre liliana in curand !
va invit sa-i vedeti creatiile si de ce nu sa va faceti si voi comenzi la diferite calendare , postere ...sau ce va atrage mai mult !
http://calendarepersonalizate-liliana.blogspot.com/2011/01/calendare-personalizate-cu-personaje.html
va anunt ca va urma un frumos concurs sponsorizat de catre liliana in curand !
Re: CONCURS: despre copilasii nostrii !
Buna, si bine v-am gasit.
Da astept sa posteze adminul toate detaliile despre concurs, si cu mare nerabdare astept raspunsurile voastre pentru a va putea cadorisi cu cate un calendar personalizat, ok.
O seara buna si succes.
Liliana
Da astept sa posteze adminul toate detaliile despre concurs, si cu mare nerabdare astept raspunsurile voastre pentru a va putea cadorisi cu cate un calendar personalizat, ok.
O seara buna si succes.
Liliana
steriana20-
Numarul mesajelor : 1
Varsta : 43
Localizare : Tulcea
Joburi/Distractii : CALENDARE PERSONALIZATE
. :
Data de inscriere : 31/01/2011
BUN VENIT SPONSORULUI
mary24-
Numarul mesajelor : 18093
Varsta : 47
Localizare : alaturi de voi
Joburi/Distractii : o mamica fericita
Stare de spirit : heppy
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 18/10/2008
CONCURS: despre copilasii nostrii !
Vor fii 3 Premii a cate Un calendar A3 de o pagina, cu 12 luni pe
pagina, ales de castigatori din pagina blogului de aici http://calendarepersonalizate-liliana.blogspot.com/2011/01/calendare-personalizate-cu-personaje.html
sau
de aici http://calendarepersonalizate-liliana.blogspot.com/2010/11/calendar-de-perete-format-a3-1-pagina.html
sau de aici http://calendarepersonalizate-liliana.blogspot.com/2011/01/calendar-personalizat-valentines-day.html
sau
daca aveti o idee de model sa o sugerati catre sponsor iar ea o va aplica,
va trebui sa raspundeti la urmatoarele intrebari , si sa atasati 1 pana la 3 poze cu copilul sau copii dumneavoastra !
1. Ce fel de calendar v-ar placea sa gasiti pe blogul sponsorului, cu ce
personaj din desene, sau ce alte tiparituri
personalizate v-ar placea, gen: diplome haioase, si o
idee?
2. Cum si in cat timp s-a adaptat copilul dvs. la cresa sau la gradi?
3.Cum va arata copiii ca va iubesc pe voi parintii ??? prin ce modalitati , sau prin ce fel de comportament ...etc?
va asteptam si cu pozele de rigoare ...sa va cunoastem si noi pe dragutii copilasi ai dumneavoastra !~
concursul; se desfasoara pe durata 02.02.2011pana in 25.02.2011
succes !!!!!!!
pagina, ales de castigatori din pagina blogului de aici http://calendarepersonalizate-liliana.blogspot.com/2011/01/calendare-personalizate-cu-personaje.html
sau
de aici http://calendarepersonalizate-liliana.blogspot.com/2010/11/calendar-de-perete-format-a3-1-pagina.html
sau de aici http://calendarepersonalizate-liliana.blogspot.com/2011/01/calendar-personalizat-valentines-day.html
sau
daca aveti o idee de model sa o sugerati catre sponsor iar ea o va aplica,
va trebui sa raspundeti la urmatoarele intrebari , si sa atasati 1 pana la 3 poze cu copilul sau copii dumneavoastra !
1. Ce fel de calendar v-ar placea sa gasiti pe blogul sponsorului, cu ce
personaj din desene, sau ce alte tiparituri
personalizate v-ar placea, gen: diplome haioase, si o
idee?
2. Cum si in cat timp s-a adaptat copilul dvs. la cresa sau la gradi?
3.Cum va arata copiii ca va iubesc pe voi parintii ??? prin ce modalitati , sau prin ce fel de comportament ...etc?
va asteptam si cu pozele de rigoare ...sa va cunoastem si noi pe dragutii copilasi ai dumneavoastra !~
concursul; se desfasoara pe durata 02.02.2011pana in 25.02.2011
succes !!!!!!!
suuuper ideee Steriana
roxi-
Numarul mesajelor : 3737
Varsta : 49
Localizare : langa voi
Joburi/Distractii : forum mamici happy; calatoriile
Stare de spirit : optimista , fericita , implinita
. :
Data de inscriere : 08/02/2010
haideti fetelor , e super concursul,.!
prin intermediul acelor intrebari putem comunica intre noi si invata lucruri noi! mai ales ca vom vedea si copii nostrii cat sunt de mari !
prin intermediul acelor intrebari putem comunica intre noi si invata lucruri noi! mai ales ca vom vedea si copii nostrii cat sunt de mari !
Incerc sa sparg eu gheata asa ca am sa vin in primul rand cu raspunsuri la intrebarile de mai sus si ceva pozici cu cei trei copilasi ai mei . 1. Raspunsul la prima intrebare este: mi-ar placea sa gasesc un calendar cu pozele copiilor mei aferente lunilor anului si cu ceva legaturi intre ele adica luna ianuarie copii sa fie imbracti gros intr-un superb peisaj de iarna ...zapada brazi ..etc august la fel copii imbracati subtire dar frumos alaturi de florile si fructele specific lunii august .....Referitor la diplome ar fii super idee , mi-ar place sa le ofer diploma pt cel mai ascultator copil (desii ma indoiesc ca exista la noi in casa asa ceva ) Diploma pentru cel mai bun dansator , cel mai bun alergator , ar fii super si niste isigne tot gen mai sus .....ceva sa para cat mai importanti pentru ca fiecare copil are cel putin o calitate ( cel mai frumos , cel mai bun pictor ....)2. La a doua intrebare , eu raspund ca s-au acomodat destul de usor zic eu desii uneori cred ca aceasta perioada nu a luat sfarsit ,se pare ca tot acasa este mai bine sa facem din mami ce vrem noi , nu pot spune decat ca au acceptat ideea ( ca toti copii merg la gradi ) dar daca s-ar putea tot acasa ar fii mai bine 3. Am niste copii foarte lipiciosi ( ma mandresc la toata lumea pt aceasta calitate care au dobandit-o de la mine , tatal lor este o fire mai rece ) se iubesc foarte mult intre ei , dar ma iubesc si pe mine si mi-o spun mereu fara nici-o ezitare "mami te ubesc " ma imbratiseaza si ma pupa , iar eu le raspund "si eu mamico " deci noi ne iubim tare mult , dar daca se intampla sa avem nevoie de ceva o jucarie ... ceva asa mai mult apare sentimentul ala de "iubire trufasa " zic eu . Ar mai fii multe de spus dar nu vreau sa va plictisesc Am sa aduc si cateva pozici sa pastrez regulamentul concursului :
roxi-
Numarul mesajelor : 3737
Localizare : langa voi
Joburi/Distractii : forum mamici happy; calatoriile
Stare de spirit : optimista , fericita , implinita
. :
Data de inscriere : 08/02/2010
ce sa mai zic ,atit doar si spun tot
mary24-
zodia ta :
. :
wowwwwwwwwww roxi , superb !!!!!!!
va pupp pe toti sunteti minunati!
haideti fetelor va asteptam pe toate sa participati!
va pupp pe toti sunteti minunati!
haideti fetelor va asteptam pe toate sa participati!
Dupa Roxi am sa vin si eu
am rasfoiet si eu saitul sponsorului si imi place apsolut toate calendarele prezentate dar as vrea sa raspund si eu la cele 3 intrebari din concurs.
Raspunsul meu la prima intrebare este:mi-ar placea sa vad mai multe poze puse in calendar de exemplu din luna in care sa nascut copilasul,copilasii pe fiecare pagina din luna sa fie alta poza si tot asa pina la a 12 luna sau mai multe poze puse in luna precedenta in diferite ipostaze ,sau diplome, felicitari pt 1 iunie mi-ar placea sa vad este foarte frumos un cadou pt copilasi nostri de ziua lor sau pt 8 martie care sa aiba si un titlu ASTA ESTE MAMA MEA SI O IUBESC ,sau MAMI AZI ESTE ZIUA TA si binenteles o poza cu mama sau mai multe fiecare cum doreste.
LA A DOUA INTREBARE; ALEXANDRU SA ACOMDAT FOARTE REPEDE SI LA CRESA SI LA GRADINITA NU AM AVUT NICI UN FEL DE PROBLEMA CU EL i place foarte mult este un baietel ascultator ,acasa mai face el prostioare ........dar la gradi nu am nici un fel de acuze aduse de la d-nele educatoare .
La a treia intrebare ;ALEXANDRU este un copil mamos, foarte sensibil, asculator , pupacios ,iubaret nu prea minacios il iubim si ne bucuram de el in fiecare clipa ne umple sufletul ce bucurii.
PUPACIOSUL
si o poza unde deseneaza pt mami
sper ca am raspuns bine la intrebari si am pus poze pe masura .
VA ASTEPTAM CU DRAG SI PE VOI FETELOR!!!!!!!!
am rasfoiet si eu saitul sponsorului si imi place apsolut toate calendarele prezentate dar as vrea sa raspund si eu la cele 3 intrebari din concurs.
Raspunsul meu la prima intrebare este:mi-ar placea sa vad mai multe poze puse in calendar de exemplu din luna in care sa nascut copilasul,copilasii pe fiecare pagina din luna sa fie alta poza si tot asa pina la a 12 luna sau mai multe poze puse in luna precedenta in diferite ipostaze ,sau diplome, felicitari pt 1 iunie mi-ar placea sa vad este foarte frumos un cadou pt copilasi nostri de ziua lor sau pt 8 martie care sa aiba si un titlu ASTA ESTE MAMA MEA SI O IUBESC ,sau MAMI AZI ESTE ZIUA TA si binenteles o poza cu mama sau mai multe fiecare cum doreste.
LA A DOUA INTREBARE; ALEXANDRU SA ACOMDAT FOARTE REPEDE SI LA CRESA SI LA GRADINITA NU AM AVUT NICI UN FEL DE PROBLEMA CU EL i place foarte mult este un baietel ascultator ,acasa mai face el prostioare ........dar la gradi nu am nici un fel de acuze aduse de la d-nele educatoare .
La a treia intrebare ;ALEXANDRU este un copil mamos, foarte sensibil, asculator , pupacios ,iubaret nu prea minacios il iubim si ne bucuram de el in fiecare clipa ne umple sufletul ce bucurii.
PUPACIOSUL
si o poza unde deseneaza pt mami
sper ca am raspuns bine la intrebari si am pus poze pe masura .
VA ASTEPTAM CU DRAG SI PE VOI FETELOR!!!!!!!!
mary24-
zodia ta :
. :
foarte frumos mary !!!!!!!!!! il pup pe alex , abia astept sa ne vedem cu totii!
haideti fetelor nimeni nu mai indarzneste
mary24-
zodia ta :
. :
offf.... dar ce se intampla cu noi???
de ce nu mai participati fetelor la concursuri??
de ce nu mai participati fetelor la concursuri??
trebuia sa se fi terminat ieri concursul,nu?
anka9mai-
Numarul mesajelor : 7521
Varsta : 42
Localizare : De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Joburi/Distractii : cu Alex si tati
Stare de spirit : ca vantul :))))
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 26/01/2009
anka se pare ca sponsorul nu ai venit inca sa anunte cistigatori ............asa ca hai si tu si restul fetelor
mary24-
zodia ta :
. :
Chiar daca perioada de desfasurare a concursului a expirat, vom raspunde si noi la cele trei intrebari:
1. Mi-as dori sa gasesc pe blogul sponsorului calendare cu mai multe personaje din desene animate. De exemplu personajul nostru favorit este Winny the Pooth. In aceata perioada erau perfecte felicitarile si calendarele in ton cu primavara.
2. Rares s-a adaptat perfect la gradinita, inca din prima luna. Chiar daca avea 2 anisori si 8 luni l-am inscris in grupa mica si am fost foarte mandra de el cand a venit cu prima floricica prinsa in piept pentru ca fost cuminte sau pentru ca a fost atent la lectie. A socializat imediat cu ceilalti copii a reusit sa isi faca prieteni si o iubeste nespus pe doamna educatoare. Pana acum a devenit mai ordonat, mai responsabil si pot spune cu mana pe inima ca sunt tare mandra de el.
3. La intrebarea "Cum ne arata copii ca va iubesc?" nu am decat o afirmatie de facut. Atunci cand copilasul tau iti zice in fiecare zi si "Esti cea mai buna mama din lume" deja am spus totul.
1. Mi-as dori sa gasesc pe blogul sponsorului calendare cu mai multe personaje din desene animate. De exemplu personajul nostru favorit este Winny the Pooth. In aceata perioada erau perfecte felicitarile si calendarele in ton cu primavara.
2. Rares s-a adaptat perfect la gradinita, inca din prima luna. Chiar daca avea 2 anisori si 8 luni l-am inscris in grupa mica si am fost foarte mandra de el cand a venit cu prima floricica prinsa in piept pentru ca fost cuminte sau pentru ca a fost atent la lectie. A socializat imediat cu ceilalti copii a reusit sa isi faca prieteni si o iubeste nespus pe doamna educatoare. Pana acum a devenit mai ordonat, mai responsabil si pot spune cu mana pe inima ca sunt tare mandra de el.
3. La intrebarea "Cum ne arata copii ca va iubesc?" nu am decat o afirmatie de facut. Atunci cand copilasul tau iti zice in fiecare zi si "Esti cea mai buna mama din lume" deja am spus totul.
raruta-
Numarul mesajelor : 1477
Varsta : 43
Localizare : aici langa voi
Joburi/Distractii : bibliotecar scolar
Stare de spirit : vesela, energica
zodia ta :
. :
super prezentarile fetelor,bafta tuturor!
miky_28-
Numarul mesajelor : 10397
Varsta : 45
Localizare : aproape de voi
Joburi/Distractii : cadru didactic
Stare de spirit : vesela si pusa pe sotii
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 26/10/2008
ce dragut, ce pacat ca rares nu merge la gradi
florares-
Numarul mesajelor : 8482
Localizare : simeria-hunedoara
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 19/10/2008
Subiecte similare
» CASTIGATOARE CONCURS,,noi si prietenii nostrii,, !
» CONCURS ,,noi si prietenii nostrii,,! conc.incheiat!
» despre www.eroudepoveste.ro/!
» vergeturile...celulita ..
» despre JAD FLAMANDE !!!
» CONCURS ,,noi si prietenii nostrii,,! conc.incheiat!
» despre www.eroudepoveste.ro/!
» vergeturile...celulita ..
» despre JAD FLAMANDE !!!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Iun 10, 2017 2:51 am Scris de Boem_Club
» Au inceput inscrierile in Tabara de Muzica Boem Club!
Sam Iun 10, 2017 2:50 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 25, 2016 5:39 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 11, 2016 5:53 am Scris de Boem_Club
» Incep inscrierile la cea de-a doua editie a Taberei de Muzica Boem Club
Sam Feb 06, 2016 9:35 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:33 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:31 pm Scris de Boem_Club