CASTIGATORII CONCURSULUI "ORNAMENT DE CRACIUN"
+6
alyna
miky_28
maria_v10
celina74
simona
dara.style
10 participanți
Pagina 1 din 1
CASTIGATORII CONCURSULUI "ORNAMENT DE CRACIUN"
am intrat sa mai vad in ce stadiu este concursul si dupa cate vad eu astazi se incheie!
acum nu sunt sigura daca astazi se anuna castigatorii dar eu am stat in jur de 40 si ceva de min sa ma hotarasc la 3 copilasi pentru premii... sunt atat de frumosi toti... dar nu este nimik ca la un moment dat toate mamicile si toti copii vor fi castigatori!
greu, foarte greu, am ajuns la cei trei castigatori!
locul 1... s_mirona
locul 2...catya27
locul 3... laura
din cate am observat pe acest forum sunteti 2 administratoare, si obiceiul meu ca sa zic asa, atunci cand incep sa sponsorizez un site sau un concurs nou este acela de a oferi un premiu si administratorului. in acest caz, vor fi 2 premii, bineinteles!
de asemenea mai am o surpriza pentru o mamica participanta la concurs... si anume ' antonia' careia doresc sa ii acord o mentiune ca sa zic asa! un premiu surpriza!
pentru ca este luna cadourilor, continui cu surprizele si anunt mamicile participante la acest concurs ca in perioada 01.12.2008 - 01.01.2009, pentru orice comanda plasata pe site-ul magazinului dara style, cu mentiunea ca a fost participanta a acestui concurs, beneficiaza de o reducere de 50% din valoarea comenzii, cu mica conditie ca respectiva comanda sa contina minim 7 produse, indiferent de acestea!
de asemenea mai gasiti multe alte surprize pe site-ul magazinului Dara Style!! VA ASTEPT!! un concurs pe site urmand link-ul: http://www.oferta9.ro/magazin0.php?m=4260&c=900000000
si multe alte surprize: http://www.oferta9.ro/mag_info.php?m=4260
va astept cu comenzi pe magazinul online DARA STYLE : http://www.oferta9.ro/magazin0.php?m=4260
FELICITARI CASTIGATOARELOR !!!!!
astept pe pm sau p mail adresele complete ale catigatoarelor si de asemenea ale administratoarelor acestui minunat form! va multumesc!
o zi buna!
DARA STYLE
dara.style@yahoo.com
acum nu sunt sigura daca astazi se anuna castigatorii dar eu am stat in jur de 40 si ceva de min sa ma hotarasc la 3 copilasi pentru premii... sunt atat de frumosi toti... dar nu este nimik ca la un moment dat toate mamicile si toti copii vor fi castigatori!
greu, foarte greu, am ajuns la cei trei castigatori!
locul 1... s_mirona
locul 2...catya27
locul 3... laura
din cate am observat pe acest forum sunteti 2 administratoare, si obiceiul meu ca sa zic asa, atunci cand incep sa sponsorizez un site sau un concurs nou este acela de a oferi un premiu si administratorului. in acest caz, vor fi 2 premii, bineinteles!
de asemenea mai am o surpriza pentru o mamica participanta la concurs... si anume ' antonia' careia doresc sa ii acord o mentiune ca sa zic asa! un premiu surpriza!
pentru ca este luna cadourilor, continui cu surprizele si anunt mamicile participante la acest concurs ca in perioada 01.12.2008 - 01.01.2009, pentru orice comanda plasata pe site-ul magazinului dara style, cu mentiunea ca a fost participanta a acestui concurs, beneficiaza de o reducere de 50% din valoarea comenzii, cu mica conditie ca respectiva comanda sa contina minim 7 produse, indiferent de acestea!
de asemenea mai gasiti multe alte surprize pe site-ul magazinului Dara Style!! VA ASTEPT!! un concurs pe site urmand link-ul: http://www.oferta9.ro/magazin0.php?m=4260&c=900000000
si multe alte surprize: http://www.oferta9.ro/mag_info.php?m=4260
va astept cu comenzi pe magazinul online DARA STYLE : http://www.oferta9.ro/magazin0.php?m=4260
FELICITARI CASTIGATOARELOR !!!!!
astept pe pm sau p mail adresele complete ale catigatoarelor si de asemenea ale administratoarelor acestui minunat form! va multumesc!
o zi buna!
DARA STYLE
dara.style@yahoo.com
Re: CASTIGATORII CONCURSULUI "ORNAMENT DE CRACIUN"
felicitari fetelor!!!!
celina74-
Numarul mesajelor : 994
Varsta : 50
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : buna
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 19/10/2008
FELICITARILE NOASTRE CASTIGATOARELOR!
maria_v10-
Numarul mesajelor : 214
Varsta : 44
Localizare : galati
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 09/11/2008
felicitari..sa va bucurati de premii!
miky_28-
Numarul mesajelor : 10397
Varsta : 45
Localizare : aproape de voi
Joburi/Distractii : cadru didactic
Stare de spirit : vesela si pusa pe sotii
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 26/10/2008
felicitari fetelor!!!!!
alyna-
Numarul mesajelor : 244
Varsta : 44
Localizare : Almasu, jud Salaj
Joburi/Distractii : invatatoare
Stare de spirit : fericit, iubita si vesela
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 12/11/2008
felicitarii...
florares-
Numarul mesajelor : 8482
Varsta : 49
Localizare : simeria-hunedoara
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 19/10/2008
dragi mamici castigatoare
tin sa va anut ca premiile voastre sunt gata de trimis ... imi mai trebuie doar adresa lui "antonio" si gata...
in cazul in care nu o am pana maine la ora 12:00, voi trimite premiile asa, urmand ca pe cel al lui "antonio" sa il trimit cand voi primi adresa!
va felicit inca o data pe toate!!!
tin sa va anut ca premiile voastre sunt gata de trimis ... imi mai trebuie doar adresa lui "antonio" si gata...
in cazul in care nu o am pana maine la ora 12:00, voi trimite premiile asa, urmand ca pe cel al lui "antonio" sa il trimit cand voi primi adresa!
va felicit inca o data pe toate!!!
wowwwwwww !!! esti o draguta !! felicitari fetelor si asteptam pozici cand sosesc premiile voastre !!
Multumesc inca odata dara.style (Andreea-sper sa nu gresesc numele) pentru premiul acordat. Confirm pe aceasta cale ca premiul a sosit la destinatar si este superb. Pentru exemplificare am facut rapid o poza. Va rog din suflet sa-mi scuzati expresia plictisita, dar eram dupa o noapte nedormita caci sambata am fost la botezul nepoatei mele "Diana" dupa care sunt topita. Asadar premiul a ajuns la fix pentru a ma putea lauda la toata familia.
Pup dulce administratorele acestui forum pentru si bineinteles pe Mary24 ca m-a batut la cap sa particip la concurs.
Multumesc inca o data pentru premiu. Va doresc tuturor "Sarbatori fericite alaturi de cei dragi".
Pup dulce administratorele acestui forum pentru si bineinteles pe Mary24 ca m-a batut la cap sa particip la concurs.
Multumesc inca o data pentru premiu. Va doresc tuturor "Sarbatori fericite alaturi de cei dragi".
s_mirona-
Numarul mesajelor : 159
Varsta : 46
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 03/11/2008
frumos super premiul mirona ati sta superb ma bucur ca te-am batut la cap si daca te-am batut mult scz dar cred ca o meritat bataia mea .............. inca o data felicitari este minunat cadoul
mary24-
Numarul mesajelor : 18093
Varsta : 47
Localizare : alaturi de voi
Joburi/Distractii : o mamica fericita
Stare de spirit : heppy
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 18/10/2008
wowwwwwwwwwww !!!!!!!!! ce bine iti sta cu el !!!!!!!!!! sal porti sanatoasa !!!!
bravoo felicitari !!!
fetelorrr ..nu mai aveti pozici ???????????
bravoo felicitari !!!
fetelorrr ..nu mai aveti pozici ???????????
super frumos!!!!!
si al meu a sosit maine fac si eu poze si va arat!!!multumesc inca o data sponsorului.e o dragutza!
si al meu a sosit maine fac si eu poze si va arat!!!multumesc inca o data sponsorului.e o dragutza!
Vizitato- Vizitator
am primit si euuuuuuuu azi premiul ..multumiri multe sponsorului ..si o sa fac pozici mai pe seara !!!
woauuuuuuuuuuuuuuu ce frumosi sunt
ce bine ati sta simo sa-i porti sanatoasa
ce bine ati sta simo sa-i porti sanatoasa
mary24-
Numarul mesajelor : 18093
Varsta : 47
Localizare : alaturi de voi
Joburi/Distractii : o mamica fericita
Stare de spirit : heppy
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 18/10/2008
Subiecte similare
» "ORNAMENT DE CRACIUN!"
» Concurs Nou: - "" Scrisoare catre MOS CRACIUN ! ""
» CASTIGATORII CONCURSULUI:"POZE HAIOSE CU FAMILIA MEA"
» Un Nou Concurs:"POZE HAIOASE CU FAMILIA MEA"
» premii si cadouri intre noi mamicile!
» Concurs Nou: - "" Scrisoare catre MOS CRACIUN ! ""
» CASTIGATORII CONCURSULUI:"POZE HAIOSE CU FAMILIA MEA"
» Un Nou Concurs:"POZE HAIOASE CU FAMILIA MEA"
» premii si cadouri intre noi mamicile!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Iun 10, 2017 2:51 am Scris de Boem_Club
» Au inceput inscrierile in Tabara de Muzica Boem Club!
Sam Iun 10, 2017 2:50 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 25, 2016 5:39 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 11, 2016 5:53 am Scris de Boem_Club
» Incep inscrierile la cea de-a doua editie a Taberei de Muzica Boem Club
Sam Feb 06, 2016 9:35 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:33 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:31 pm Scris de Boem_Club