experientele noastre cu ginecologii!!
+9
florares
mihaela83
Andreea Juhos
adriana
miky_28
iassmyna
georgiana-francesca
bubulinutza
simona
13 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
experientele noastre cu ginecologii!!
cam de 2 ani nu am mai fost la un ginecolog ..ar cam fi cazul sa merg ...
am avut o experienta neplacuta cu o doctorita ...care mia zis ca iam ramas datoare ..deci bani tre sa ai ca sa se uite mai bine la tine ...nu ia fost destul ca iam dat pe vremea aia 100 euro ..
asta e dr in ziua de azi..poate mai sunt si altii...
am avut o experienta neplacuta cu o doctorita ...care mia zis ca iam ramas datoare ..deci bani tre sa ai ca sa se uite mai bine la tine ...nu ia fost destul ca iam dat pe vremea aia 100 euro ..
asta e dr in ziua de azi..poate mai sunt si altii...
Re: experientele noastre cu ginecologii!!
eu una numai peste doctori nesimtiti am dat (ma refer si barbati si femei)! zici ca te duci al ei sa cersesti, nu ca le mai si platesti foarte foarte scump consultatia!
eu daca nu iam impins la aia ..de toate si la urma la a doua nastere ..asta mia zis ,,ca iam ramas datoare ...,,
dr meu genicolog e supe si e barbat.nu toata lumea zice asa despre el ba chiar multi se feresc de el .dar,mie multi dr genicologi mi-au spus ca nu o sa fac copii niciodata ca am uterul f mic,dar el mi-a dat tratament si intr-un an eram insarcinata.
bine ca mai sunt si dr deastea !!
bine ca mai sunt si dr deastea !!
georgiana-francesca-
Numarul mesajelor : 7511
Varsta : 42
Localizare : comanesti/bacau
Joburi/Distractii : agent publicitar
Stare de spirit : vesela si energica
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 18/10/2008
n-am avut probleme de genul asta... sper sa nici n-am.
iassmyna-
Numarul mesajelor : 241
Varsta : 45
Stare de spirit : happy
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 19/10/2008
eu am gasit un dr.ginecolog foarte bun dar si foarte cautat.vreau sa spun ca nota 10 mi se pare putin pentru el mai ales ca pune tot sufletul in ceea ce face,are rabdare sa explice orice si fata de multi medici de care am auzit,dupa ce am nascut el a mers personal si a discutat cu medicul pediatru despre copil ceea ce mi s-a parut un lucru mare.in plus dupa ce am nascut zilnic pana la externare a fost in vizita si de 2 ori pe zi.iar mai mult decat pretul consultatiei care mi s-a parut modic nu i-am dat niciodata nimic!
miky_28-
Numarul mesajelor : 10397
Localizare : aproape de voi
Joburi/Distractii : cadru didactic
Stare de spirit : vesela si pusa pe sotii
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 26/10/2008
eu nu am avut probleme din astea, pana acum si sper sa nici nu am.... doctorul la care merg e barbat si e super ok, este putin mai scump, dar.... nu mi-a acceptat bani, care am vrut sa ii dau pe langa consultatie...
adriana-
Numarul mesajelor : 542
Varsta : 43
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 05/11/2008
Mie fetelor imi este groaza de medici ginecologi, nu am avut probleme dar imi este frica de ei si mai ales groaza de masaaaa, o sa radeti ,asai?
Andreea Juhos-
Numarul mesajelor : 1144
Varsta : 47
Localizare : Hunedoara
Joburi/Distractii : Asistent personal
Stare de spirit : Buna
zodia ta :
. :
chiar asa am zis si eu ..pana am urcat prima data pe masa ..dupaia a fost mai usor ..cand am nascuto pe maya ..tot etajul de medici era la puta mea ..asa ca .. mia trecut si rusine si tot ...
Andreea Juhos-
Numarul mesajelor : 1144
Varsta : 47
Localizare : Hunedoara
Joburi/Distractii : Asistent personal
Stare de spirit : Buna
zodia ta :
. :
am mers la o clinica particulara ca am zis ca aia sunt mai buni.dupa ce ca i-am dat si bani,m-a consultat groaznic.dar asta nu e tot.mi-a spus ca nu o sa fac copiii niciodata.i-ar mai tirziu mergind la alt dr.am aflat ca eram deja insarcinata
georgiana-francesca-
zodia ta :
. :
daaa,dar cel mai grav e ca mi-a dat si pastile sa imi vina menstruatia si culmea e ca le-am luat.puteam sa pierd copilul sau sa il fac cu cine stie ce defect....dumnezeu a vrut sa fie bn
georgiana-francesca-
zodia ta :
. :
mamaaa ... bina ca a fost bine pana la urma ..cine stie ce pateai ..vb ta ..te pup!georgiana-francesca a scris:daaa,dar cel mai grav e ca mi-a dat si pastile sa imi vina menstruatia si culmea e ca le-am luat.puteam sa pierd copilul sau sa il fac cu cine stie ce defect....dumnezeu a vrut sa fie bn
OAU!!! chiar ca ai avut multe de tras pana ai avut printesa ta scumpa!! bine ca acum e bine si sanatoasa!!!!georgiana-francesca a scris:daaa,dar cel mai grav e ca mi-a dat si pastile sa imi vina menstruatia si culmea e ca le-am luat.puteam sa pierd copilul sau sa il fac cu cine stie ce defect....dumnezeu a vrut sa fie bn
o experienta neplacuta am avut cu doctorita care mi-a urmarit sarcina .... de fiecare data cand mergeam la control i-am lasat cateceva (si ei si asistentei);bani i-am lasat decat la prima consultatie,in rest numai produse de la L'Oreal (care sunt destul de costisitoare).la ultima consultatie m-a anuntat k nu ma va asista la nastere pt k nu mai fusesem la ea in ultimile 2luni;n-am fost pt k avusesem nunta,iar apoi am descoperit k tata avea cancer si am stat cu el prin spital .... a fost greu sa-mi gasesc alt medic,dar am reusit pana la urma;miercuri l-am cunoscut si m-a consultat iar vineri eram programata la cezariana.
este un medic de nota 10 si imi este alaturi si acum .... ori de cate ori am o probl il sun si ma sfatuieste ce sa fac;si nici nu este costisitor.la nastere i-am dat doar 4mil si a fost multumit,iar la celelalte consultatii 500mii (la inceput) iar acum ii las cam 300-400mii)
este un medic de nota 10 si imi este alaturi si acum .... ori de cate ori am o probl il sun si ma sfatuieste ce sa fac;si nici nu este costisitor.la nastere i-am dat doar 4mil si a fost multumit,iar la celelalte consultatii 500mii (la inceput) iar acum ii las cam 300-400mii)
mihaela83-
Numarul mesajelor : 310
Varsta : 41
Localizare : bucuresti - Dr.taberei
Stare de spirit : o mamica fericita
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 22/10/2008
bine ca s-a terminat cu bine mihaela...asa sunt unii nerecunoscatori,numai sa profite de pe urma job-ului...si eu pe unde am fost prin spital numai cu mana in buzunar la ei tb sa stai,fie dr sau asistente,altfel nici nu te baga in seama
Vizitato- Vizitator
cand eram insarcinata cu raula aveam vreo 3 luni ,mia venit ciclu vreo 2 zile mam dus la medic si mia spus sa ma chiuretez,ca dupa ce trece timpul numai poate sami faca.......bine ca nu am ascultat de sfatul ei........
florares-
Numarul mesajelor : 8482
Varsta : 49
Localizare : simeria-hunedoara
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 19/10/2008
doamne ce dr tampiti!eu am un ginecolog super de treaba si oricand am nevoia ma ajuta,am fost la el cu foarte multe prietene,pe care le a avut sub observatie cat au fost insarcinate...
Vizitato- Vizitator
florares a scris:cand eram insarcinata cu raula aveam vreo 3 luni ,mia venit ciclu vreo 2 zile mam dus la medic si mia spus sa ma chiuretez,ca dupa ce trece timpul numai poate sami faca.......bine ca nu am ascultat de sfatul ei........
asa a patit si sora mea...la 3 luni a avut singerare si dr i-a recomandat sa faca chiuretaj...de fapt mai mult a obligat-o ,dar ea nu a vrut si a pus-o sa dea semnatura ca pe riscul ei lasa sarcina ...si a nascut o fetita perfect sanatoasa...acum are 9 ani
georgiana-francesca-
zodia ta :
. :
doamne fetele,ma ingrozesc ce citesc..asa medici avem in tara..
miky_28-
Numarul mesajelor : 10397
Localizare : aproape de voi
Joburi/Distractii : cadru didactic
Stare de spirit : vesela si pusa pe sotii
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 26/10/2008
eu am avut dr meu ginecolog si la bia si la gemenii si acuma tot la el merg
da un dr de nota 10mereu ma ajutat
mai ales acuma la gemenii mia salvat viata mea si acopilor
zic asas dr sa fie toata tara
da un dr de nota 10mereu ma ajutat
mai ales acuma la gemenii mia salvat viata mea si acopilor
zic asas dr sa fie toata tara
mary83-
Numarul mesajelor : 1145
Varsta : 41
Localizare : mangalia
Joburi/Distractii : acasa cu ingerasii
Stare de spirit : fericita si implinita
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 25/10/2008
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Iun 10, 2017 2:51 am Scris de Boem_Club
» Au inceput inscrierile in Tabara de Muzica Boem Club!
Sam Iun 10, 2017 2:50 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 25, 2016 5:39 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 11, 2016 5:53 am Scris de Boem_Club
» Incep inscrierile la cea de-a doua editie a Taberei de Muzica Boem Club
Sam Feb 06, 2016 9:35 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:33 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:31 pm Scris de Boem_Club