mamici si copii
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

tragerea la sorti pt cadoul de paste intre mamicile forumului !

+21
ramona
Steluta
cri_pufos
VULCAN
alinagherman
anka9mai
georgiana-francesca
Hellenaa
andreeitza
cosmetic.style
leiiana
bunicuta
FETITA CU BIGUDIURI
mary24
lilique
florares
bubulinutza
madamio
capbunvivi
miky_28
simona
25 participanți

Pagina 8 din 8 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

In jos

tragerea la sorti pt cadoul de paste intre mamicile forumului ! - Pagina 8 Empty Re: tragerea la sorti pt cadoul de paste intre mamicile forumului !

Mesaj Scris de mary24 Mier Iun 03, 2009 5:07 pm

pe geodeny nu am mai vazuto chiar si ea .....oare chiar nu vrea sa-mi zica daca o primit cadoul de la mine atunci de pasti ,sau cum o zis fetele are calculatoru stricat si nu lo facut de atita timp..........cine stie SURPRISED
si pe fiuny cred ca nu o mai am in lista .................... daca tu zici ca-i zilnic pe mes trebuie sa ma uit
mary24
mary24
supermoderator
supermoderator

feminin
Numarul mesajelor : 18093
Varsta : 47
Localizare : alaturi de voi
Joburi/Distractii : o mamica fericita
Stare de spirit : heppy
zodia ta : tragerea la sorti pt cadoul de paste intre mamicile forumului ! - Pagina 8 Leu
. : tragerea la sorti pt cadoul de paste intre mamicile forumului ! - Pagina 8 683429w1nqpcirhr
Data de inscriere : 18/10/2008

Sus In jos

tragerea la sorti pt cadoul de paste intre mamicile forumului ! - Pagina 8 Empty Re: tragerea la sorti pt cadoul de paste intre mamicile forumului !

Mesaj Scris de simona Mier Iun 03, 2009 8:14 pm

DA , EU O VAD MAI TOT TIMPUL PE FIUNY , DE GEODENY NU STIU ...PE MIC TREBUIA SA INTRE TOT ASA LA CADOURILE DE PASTE SIU NU A INTRAT DECAT O DATA ! AICI LA NOI DELOC
simona
simona
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 16699
Varsta : 41
Localizare : VALCANI,jud timis
Joburi/Distractii : prietenele mele din forum,poop !
Stare de spirit : o mamica implinita !!!!!!
zodia ta : tragerea la sorti pt cadoul de paste intre mamicile forumului ! - Pagina 8 Capricorn
. : tragerea la sorti pt cadoul de paste intre mamicile forumului ! - Pagina 8 683429w1nqpcirhr
Data de inscriere : 17/10/2008

https://happy-family.1forum.biz

Sus In jos

Mesaj Scris de mary24 Mier Iun 03, 2009 8:18 pm

da stiu de geodeny ca o intrat o dat acolo si o zis ca io trimis la fata aia pachetul dar ea nu o primit nimic la acre trebuia sa-i trimita si ea ,si de atunci nu mai stie nici ea nimic ,dar pachetl nu ia ajuns si geodeny o zis ca io trimis.
mary24
mary24
supermoderator
supermoderator

feminin
Numarul mesajelor : 18093
Varsta : 47
Localizare : alaturi de voi
Joburi/Distractii : o mamica fericita
Stare de spirit : heppy
zodia ta : tragerea la sorti pt cadoul de paste intre mamicile forumului ! - Pagina 8 Leu
Data de inscriere : 18/10/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de simona Mier Iun 03, 2009 8:42 pm

PFFF..DOAMNE ! SAD
simona
simona
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 16699
Varsta : 41
Localizare : VALCANI,jud timis
Joburi/Distractii : prietenele mele din forum,poop !
Stare de spirit : o mamica implinita !!!!!!
zodia ta : tragerea la sorti pt cadoul de paste intre mamicile forumului ! - Pagina 8 Capricorn
Data de inscriere : 17/10/2008

https://happy-family.1forum.biz

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 8 din 8 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum