e-pets.ro - Animale de companie
+2
simona
bubulinutza
6 participanți
Pagina 1 din 1
e-pets.ro - Animale de companie
Cred ca ati observat de ceva timp, bannerul pe forum, unul dintre partenerii nostri este site-ul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] destinat animalutelor de companie!
O asteptam alaturi de noi pe Melinda, unul dintre administratorii site-ului pentru a ne spune mai multe!
Daca va plac sau nu animalele, va asteptam pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
O asteptam alaturi de noi pe Melinda, unul dintre administratorii site-ului pentru a ne spune mai multe!
Daca va plac sau nu animalele, va asteptam pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
paul_A-
Numarul mesajelor : 548
Varsta : 38
Localizare : prahova
Joburi/Distractii : licentiata
Stare de spirit : foarte happy
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 14/11/2008
Re: e-pets.ro - Animale de companie
Buna ... multumesc :)
Sunteti cu totii bineveniti pe e-pets.ro si sper sa va placa site-ul ... pisicutele de pe e-pets.ro nu fac ca pisicuta din imaginea de mai sus :) .
Sunteti cu totii bineveniti pe e-pets.ro si sper sa va placa site-ul ... pisicutele de pe e-pets.ro nu fac ca pisicuta din imaginea de mai sus :) .
MelindaF-
Numarul mesajelor : 6
Varsta : 43
Localizare : Cluj Napoca
. :
Data de inscriere : 09/04/2009
bine ai venit
mie imi plac pisicile in mod secial ca am avut catva ani pisica dar de cand am copii nu mai am ,astept sa se faca mai mari sa imi cumpar iara ,catei mai putin ca sunt mia mofturosi trebuiesc scosi afara si altele .pisicile sunt mai ffrumoase
mie imi plac pisicile in mod secial ca am avut catva ani pisica dar de cand am copii nu mai am ,astept sa se faca mai mari sa imi cumpar iara ,catei mai putin ca sunt mia mofturosi trebuiesc scosi afara si altele .pisicile sunt mai ffrumoase
Vizitato- Vizitator
MelindaF-
. :
Am vazut si am dat deja o replica! Acesti oameni frustrati nu vor sa inteleaga ca nu ii obliga nimeni sa intre pe un site si sa participe la un concurs daca nu le place sisitemul, adminul, concurentii...etc. si si-au un obicei din a arunca cu noroi in [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si in adimini lui!
Melinda este o persoana minunata si nu merita sub nici o forma ceea ce se intampla, si nu inteleg ce vor aceste persoane sa obtina prin acuzele lor!
Melinda este o persoana minunata si nu merita sub nici o forma ceea ce se intampla, si nu inteleg ce vor aceste persoane sa obtina prin acuzele lor!
mary24-
Numarul mesajelor : 18093
Varsta : 47
Localizare : alaturi de voi
Joburi/Distractii : o mamica fericita
Stare de spirit : heppy
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 18/10/2008
Intentionez sa il/ o dau in judecata ... daca ar fi avut dreptate, nu as fi spus nimic ... sper sa putem identifica persoana.
MelindaF-
. :
Chiar merita sa primeasca o lectie pentru ca a spus niste chestii foarte urate si nu se poate sa denigrezi o persoana si un site pe baza unor supozitii si a unor pareri faza o baza reala!MelindaF a scris:Intentionez sa il/ o dau in judecata ... daca ar fi avut dreptate, nu as fi spus nimic ... sper sa putem identifica persoana.
Se discuta o noua lege despre ce se poate posta pe site-uri si administratorii site-ului respectiv s-au speriat si au sters tot subiectul.
Vroiam sa va anunt ca este pe e-pets.ro un concurs pentru mamici, daca doriti sa participati Cea mai buna mamica ...
Deasemenea as avea nevoie de o mamica ca si membru al juriului, daca se ofera cineva :) ... acea mamica nu poate participa la concurs si va trebui sa citeasca toate povestirile si sa decida cu restul juriului cine va primi premiul.
Vroiam sa va anunt ca este pe e-pets.ro un concurs pentru mamici, daca doriti sa participati Cea mai buna mamica ...
Deasemenea as avea nevoie de o mamica ca si membru al juriului, daca se ofera cineva :) ... acea mamica nu poate participa la concurs si va trebui sa citeasca toate povestirile si sa decida cu restul juriului cine va primi premiul.
MelindaF-
. :
am citit si eu acum despre concurs bravo si felicitari bafta sa se incrie cit mai multe mamici premiul este extraordinar
mary24-
zodia ta :
. :
mary24-
zodia ta :
. :
va puppp ,
nu se ofera nimeni ca membru al juriului ...care sa nu participe ???
va asteptam!
nu se ofera nimeni ca membru al juriului ...care sa nu participe ???
va asteptam!
buna melinda! si buna la toate fetele! melinda eu nu sunt mamica dar daca vrei pot face parte din juriu! daca nu se ofera o alta mamica care nu sa inscris la concurs! multi pupici la toata lumea! MELINDA
deea-
Numarul mesajelor : 295
Varsta : 37
Localizare : timisoara
Stare de spirit : happy
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 06/11/2008
Multumesc Deea, este foarte frumos din partea ta, insa Simona are mari sanse sa castige si daca se afla ca si sora ei a facut parte din juriu, iarasi vor veni cei fara ocupatie cu acuzatii. Participantii ma intreaba de membrii juriului, de ce i-am ales, si chiar as vrea ca sa fie cineva care este mamica si de copilasi si de animalute si care nu are nici o legatura cu participantii.
MelindaF-
. :
deea-
Numarul mesajelor : 295
Varsta : 37
Localizare : timisoara
Stare de spirit : happy
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 06/11/2008
haideti mamici ...cine sar oferi??/ sunt multe dintre voi care sunteti mamici si aveti si un animalut acasa ...
stiu meli situatia precedenta si scandalul , iti doresc sa gasesti pe cineva de incredere !
stiu meli situatia precedenta si scandalul , iti doresc sa gasesti pe cineva de incredere !
Pacat ca nu doreste nici o mamica sa faca parte din juriu!
Simona, am citit povestea postat de tine si imi place mult modul cum ai povestit! E impresionant si cred ca scumpica de Timy a povestit-o pentru ca se simt emotiile ei de copil ce iubeste mult animalele!
Am citit majoritatea povestioarelor si ma asteptam sa simt la mai multe acea emotie a copilului ce are un prieten necuvantator sau/si felul in care parintii/mama invata copilul/copii sa iubeasca animalele! Din nefericire, in unele povestioare am citit relatari impersonale si foarte generale!
Nu cred ca sunt prea dura spunand asta!! Sunt chiar intr-o perioada in care sunt foarte emotiva!
Simona, am citit povestea postat de tine si imi place mult modul cum ai povestit! E impresionant si cred ca scumpica de Timy a povestit-o pentru ca se simt emotiile ei de copil ce iubeste mult animalele!
Am citit majoritatea povestioarelor si ma asteptam sa simt la mai multe acea emotie a copilului ce are un prieten necuvantator sau/si felul in care parintii/mama invata copilul/copii sa iubeasca animalele! Din nefericire, in unele povestioare am citit relatari impersonale si foarte generale!
Nu cred ca sunt prea dura spunand asta!! Sunt chiar intr-o perioada in care sunt foarte emotiva!
mersi mult bubu , asta este povestea noastra ... si nu e numai asta ,,,,mai avem destule intamplari si triste si bune ...
timy acum e f incantata !
timy acum e f incantata !
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Iun 10, 2017 2:51 am Scris de Boem_Club
» Au inceput inscrierile in Tabara de Muzica Boem Club!
Sam Iun 10, 2017 2:50 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 25, 2016 5:39 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 11, 2016 5:53 am Scris de Boem_Club
» Incep inscrierile la cea de-a doua editie a Taberei de Muzica Boem Club
Sam Feb 06, 2016 9:35 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:33 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:31 pm Scris de Boem_Club