vergeturile...celulita ..
+12
miky_28
cathya27
deea
AlinaS
mary24
brunetik
monica_2008
bubulinutza
iassmyna
florares
georgiana-francesca
simona
16 participanți
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: vergeturile...celulita ..
de nu leam avea cred ca am fi tare fericite.........
florares-
Numarul mesajelor : 8482
Varsta : 49
Localizare : simeria-hunedoara
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 19/10/2008
Anti-vergeturi
Vergeturile reprezinta niste “sparturi” inestetice la nivelul pielii, care se exteriorizeaza sub forma unor linii albicioase sau rosiatice, de obicei paralele, pe zone ca fese, coapse, abdomen, etc .
Vergeturile pot fi definitive (mature, care s-au oprit in evolutie) sau in curs de evolutie (imature, tinere, care inca evolueaza). Initial acestea sunt imature de coloratie rosiatica, usor influentabile de produsele cosmetice specifice si de tehnicile de tratament nemedicale.
Dupa aproximativ 6-8 luni, acestea se matureaza si devin definitive. In cazul vergeturilor definitive tratamentul consta in peeling chimic local, micropigmentare medicala sau proceduri chirurgicale de excizie a pielii afectate in masura in care acestea se afla pe zone excizabile.
Tratamentul se stabileste in functie de fiecare pacient in parte, uneori fiind indicate combinatii ale mai multor tipuri de terapii. Peeling-ul chimic consta in indepartarea straturilor superficiale ale pielii, odata cu care sunt indepartate si o mare parte dintre vergeturi. Rezultatele dupa aceasta metoda sunt reprezentate de o estompare a aspectului inestetic al acestora intr-o proportie de 50-70%.
Perioada de vindecare locala definitiva de dupa tratament este de aproximativ 2 luni, timp in care expunerea zonei respective la soare este total interzisa.
Tratamentul se poate aplica pe orice zona a corpului care este acoperita cu piele fara par.
Substantele care se folosesc au caracter acid. Tratamentul nu necesita anestezie pentru ca nu este foarte dureros. Poate apare o senzatie de usturime locala dupa aplicarea acidului, senzatie care dureaza maxim 10 minute si care este atenuata cu ajutorul unui ventilator medical.
Ulterior in urmatoarele 7-10 zile dupa tratament, zona respectiva se acopera cu o crusta care se descuameaza treptat. Nu trageti de cruste pentru a grabi descuamarea! Acest lucru poate duce la aparitia cicatricilor!
Pe toata perioada vindecarii trebuie folosita combinatia de creme indicata de doctorul dvs. Dupa ce suprafata s-a curatat de cruste, pielea de dedesubt are zone de culori diferite, este foarte sensibila la expunerea la UV si trebuie protejata si ingrijita in permanenta pana la vindecarea completa care apare dupa 2 luni.
Desi tratamentul este foarte eficient, totusi 1% din pacienti nu obtin rezultatele dorite!
Vergeturile reprezinta niste “sparturi” inestetice la nivelul pielii, care se exteriorizeaza sub forma unor linii albicioase sau rosiatice, de obicei paralele, pe zone ca fese, coapse, abdomen, etc .
Vergeturile pot fi definitive (mature, care s-au oprit in evolutie) sau in curs de evolutie (imature, tinere, care inca evolueaza). Initial acestea sunt imature de coloratie rosiatica, usor influentabile de produsele cosmetice specifice si de tehnicile de tratament nemedicale.
Dupa aproximativ 6-8 luni, acestea se matureaza si devin definitive. In cazul vergeturilor definitive tratamentul consta in peeling chimic local, micropigmentare medicala sau proceduri chirurgicale de excizie a pielii afectate in masura in care acestea se afla pe zone excizabile.
Tratamentul se stabileste in functie de fiecare pacient in parte, uneori fiind indicate combinatii ale mai multor tipuri de terapii. Peeling-ul chimic consta in indepartarea straturilor superficiale ale pielii, odata cu care sunt indepartate si o mare parte dintre vergeturi. Rezultatele dupa aceasta metoda sunt reprezentate de o estompare a aspectului inestetic al acestora intr-o proportie de 50-70%.
Perioada de vindecare locala definitiva de dupa tratament este de aproximativ 2 luni, timp in care expunerea zonei respective la soare este total interzisa.
Tratamentul se poate aplica pe orice zona a corpului care este acoperita cu piele fara par.
Substantele care se folosesc au caracter acid. Tratamentul nu necesita anestezie pentru ca nu este foarte dureros. Poate apare o senzatie de usturime locala dupa aplicarea acidului, senzatie care dureaza maxim 10 minute si care este atenuata cu ajutorul unui ventilator medical.
Ulterior in urmatoarele 7-10 zile dupa tratament, zona respectiva se acopera cu o crusta care se descuameaza treptat. Nu trageti de cruste pentru a grabi descuamarea! Acest lucru poate duce la aparitia cicatricilor!
Pe toata perioada vindecarii trebuie folosita combinatia de creme indicata de doctorul dvs. Dupa ce suprafata s-a curatat de cruste, pielea de dedesubt are zone de culori diferite, este foarte sensibila la expunerea la UV si trebuie protejata si ingrijita in permanenta pana la vindecarea completa care apare dupa 2 luni.
Desi tratamentul este foarte eficient, totusi 1% din pacienti nu obtin rezultatele dorite!
mary24-
Numarul mesajelor : 18093
Varsta : 47
Localizare : alaturi de voi
Joburi/Distractii : o mamica fericita
Stare de spirit : heppy
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 18/10/2008
noah salutare fetelor! Eu nu am vergeturi, cat despre celulita nu ma pot lauda, am destula amu dupa a doua nastere si ramasei mai dolofanica, de la 64 k cat am avut inainte de a ramane gravida amu am 80 momentan nu ma prea stresez cu kg ca alaptez...bine bine nu mananca cat o vaca dar totusi nu pot tine nici o cura de slabire. Despre celulita o mai masez si eu cu geluri si dispozitive speciale. PUSI
Vizitato- Vizitator
deabea asteptam sa vedem pe cine alaptezi ! sa ne pui pozici!!
cat despre kg in plus ..o sa le dai tu jos !!
BUN VENIT LA NOI ! SEDERE CAT MAI LUNGA SI PLACUTAAAAAAAAA !
cat despre kg in plus ..o sa le dai tu jos !!
BUN VENIT LA NOI ! SEDERE CAT MAI LUNGA SI PLACUTAAAAAAAAA !
eu am si vergeturi...dupa sarcina si celulita...bani sa ma duc la cosmetica nu am....asa ca daca stiti ceva practic si mai ieftin...ce pot face acasa...va ascult....
m-am tot cremuit si eu cu diverse...insa degeaba...bine m-am si ingrasat cam mult cei drept....dar ma bag la regim acum...
m-am tot cremuit si eu cu diverse...insa degeaba...bine m-am si ingrasat cam mult cei drept....dar ma bag la regim acum...
AlinaS-
Numarul mesajelor : 1411
Varsta : 44
Localizare : Ploiesti
Joburi/Distractii : multumita
Stare de spirit : depinde de moment..
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 08/01/2009
SI EU AM VERGETURI PE BURTA ..DAR IN 6 ANI DUPA FEL DE CREME SI TRATAMENTE ..NU AM SCAPAT DE ELE ..SAU MAI REDUS CELE MICI ..DAR IN REST SUNT TOT ASA ! NU AM CE LE FACE ...
vergeturile nici nu cred ca mai dispar.....asa stiu
AlinaS-
zodia ta :
. :
norocul meu e ca eu nu am probleme cu astea...nici vergeturi nu am avut decat ffff putine si mi s-au dus
Vizitato- Vizitator
CE BINE DE TINE VALI EU AM O GRAMADA MAI ALES PE BURTA SI PE COAPSE SAU MAI DUS CUM MAM BRONZAT 2 ANI LA RIND LA MARE DAR AS VREA SA SCAP DAR AI GREU MAM DAT SI CU CREME DAR DEGEABA ...............VA FELICIT PE CELE CARE NU AVETI SI SORA MEA O NASCUT 2 FETITE SI NU ARE NICI O VERGETURA.CRED CA TOTU DEPINDE DE ELASTICITATEA PIELI CUM SE INTINDE DE LA SARCINA SI KG CARE LE PUNEM
mary24-
zodia ta :
. :
da ai dreptate ..si la mine cu sarcina timeei ..mam marit deodata in ultimele 3
luni ..si mi sa crapat pielea de numa ...asa am ramas de atunci !
luni ..si mi sa crapat pielea de numa ...asa am ramas de atunci !
eu am avut o burta imensa...prea multe kg nu am luat...dar am avut lichid mult si toata lumea sa speria de burta mea ce mare e....asa ca ....normal au aparut vergeturi
AlinaS-
zodia ta :
. :
nu am si nici nu am avut niciodata asa ca habar nam cum scapi de ele daca ai
deea-
Numarul mesajelor : 295
Varsta : 37
Localizare : timisoara
Stare de spirit : happy
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 06/11/2008
eu am auzit sa te impachetezi cu o folie...dupa ce-ti dai cu crema de slabit.....sau de celulita...ce ai..
AlinaS-
zodia ta :
. :
daaa ..dar de la folie slabesti ..nu scapi de vergeturi ...poate celulita o reduce ..pt ea e buna folia !
de celulita....vb...nu de vergeturi...o sa incerc si eu cu folia si va spun
AlinaS-
zodia ta :
. :
de celulita si de vergeturi nu scapam niciodata
un remediu pentru celulita>un masaj cu zat de cafea amestecat cu ulei de masline>in fiecare seara inainte cu o ora de baie,mai reduce u pic de aspectul de coaja de portocala,si dupa dus un masaj cu gel anticelulitic de iedera,am facut acest remediu cam o luna si ceva si s-a mai dus din acel aspect de coaja de portocala,dar cu vergeturile,am incercat cu biter suedez cu o gramada de creme si nimik si nu le am foarte pronuntate,sunt finute dar sunt....
un remediu pentru celulita>un masaj cu zat de cafea amestecat cu ulei de masline>in fiecare seara inainte cu o ora de baie,mai reduce u pic de aspectul de coaja de portocala,si dupa dus un masaj cu gel anticelulitic de iedera,am facut acest remediu cam o luna si ceva si s-a mai dus din acel aspect de coaja de portocala,dar cu vergeturile,am incercat cu biter suedez cu o gramada de creme si nimik si nu le am foarte pronuntate,sunt finute dar sunt....
Vizitato- Vizitator
am auzit si eu de zatul de cafea....
AlinaS-
zodia ta :
. :
sunt geluri speciale de masaj anticelulitic dupa care treb sa te imapchetezi cu folie. de ex e un gel de la elmiplant se numeste cellulight si costa cam 13lei. este eficient contra aspectului de coaja de portocala si reduce vergeturile mai noi. mai este si o varianta tot de la elmiplant ocrema cu piper negru si cu efect termic (ti se inroseste usor pielea si o simti ff calda) sau cu ardei iute care pisca un pic, dar sunt mai eficiente si cam la acelasi pret.AlinaS a scris:eu am auzit sa te impachetezi cu o folie...dupa ce-ti dai cu crema de slabit.....sau de celulita...ce ai..
da simo si la mine o sa ramina ca ce sa le mai facem
mary24-
zodia ta :
. :
Asa e fetelor din pacate nu scapam niciodata de ele.
Se mai reduc ele cu ajutorul cremelor, insa nu dispar.
Si eu am pe burta, nu am folosit nici o crema in timpul sarcinii- nu am stiut .
Se mai reduc ele cu ajutorul cremelor, insa nu dispar.
Si eu am pe burta, nu am folosit nici o crema in timpul sarcinii- nu am stiut .
cathya27-
Numarul mesajelor : 347
Varsta : 45
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 02/11/2008
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Iun 10, 2017 2:51 am Scris de Boem_Club
» Au inceput inscrierile in Tabara de Muzica Boem Club!
Sam Iun 10, 2017 2:50 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 25, 2016 5:39 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 11, 2016 5:53 am Scris de Boem_Club
» Incep inscrierile la cea de-a doua editie a Taberei de Muzica Boem Club
Sam Feb 06, 2016 9:35 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:33 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:31 pm Scris de Boem_Club