vergeturile...celulita ..
+12
miky_28
cathya27
deea
AlinaS
mary24
brunetik
monica_2008
bubulinutza
iassmyna
florares
georgiana-francesca
simona
16 participanți
Pagina 3 din 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: vergeturile...celulita ..
eu incerc acum sa scap de celulita si cm de pe burta...fac putin sport seara...aplic o crema si apoi ma impachetez cu folie..si stau toata noaptea.....si asa sotul nu e acasa....
acum o sa astept rezultate va spun....
bubulinutza cu cllulight ma dau si eu....o sa incerc si celelalte sa vad....
care crezi ca e mai bun pt a scadea din cm....piperul sau cel cu ardei?
si pot sa le tin toata noapte pe piele?sti?
AlinaS-
Numarul mesajelor : 1411
Varsta : 44
Localizare : Ploiesti
Joburi/Distractii : multumita
Stare de spirit : depinde de moment..
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 08/01/2009
eee super bine ce faci ..o sa dea rezultate ai sa vezi ... si o prietena dea mea a facut asa si a slabit mult !
nu cred ca as putea..............nu stiu daca trec .
florares-
Numarul mesajelor : 8482
Varsta : 49
Localizare : simeria-hunedoara
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 19/10/2008
aha...mersi simona....m-ai incurajat....deci nu voi renunta...
AlinaS-
zodia ta :
. :
wawwww....fetelor, vreau si eu sa slabesc.............
ce sa fac? cum se fac impachetarile cu folie? cat te impachetezi? ce portiuni de corp???si de care folie?
va rog spuneti-mi si mie....
ce sa fac? cum se fac impachetarile cu folie? cat te impachetezi? ce portiuni de corp???si de care folie?
va rog spuneti-mi si mie....
brunetik-
Numarul mesajelor : 5362
Varsta : 45
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 18/10/2008
ma uite eu de ex la burta imi fac...dar poti impacheta orice zona vrei...si picioare si maini...
imi dau cu o crema pt celulita ma masez putin si apoi ma infasor cu folia aia...eu am folie din aia strech lata de jum de metru....asta seara ca atunci am timp si dorm cu ea asa toata noaptea....
imi dau cu o crema pt celulita ma masez putin si apoi ma infasor cu folia aia...eu am folie din aia strech lata de jum de metru....asta seara ca atunci am timp si dorm cu ea asa toata noaptea....
AlinaS-
zodia ta :
. :
ok.....mersi alina. poate incerc si eu. se gaseste folie din asta la noi in ploiesti???unde?
brunetik-
Numarul mesajelor : 5362
zodia ta :
. :
cu placere....
da,cum sa nu...la aia cu plastice de ex...cu menaj....la serpo,la hala,cred ca si pe la big...depinde unde stai...
da,cum sa nu...la aia cu plastice de ex...cu menaj....la serpo,la hala,cred ca si pe la big...depinde unde stai...
AlinaS-
zodia ta :
. :
BRAVO FETELE SA NE SPUNETI DACA DAU REZULTATE CA SI EU AS VREA PT COAPSE SA MAI DAU UN PIC JOS
mary24-
Numarul mesajelor : 18093
Varsta : 47
Localizare : alaturi de voi
Joburi/Distractii : o mamica fericita
Stare de spirit : heppy
zodia ta :
. :
INCEARCA MARUY ..MACAR O SAPTAMANA SA VEZI CU FOLIA .....TI-O INFASORI CAND DORMI SI GATA
eu am auzit ca atunci cand esti insarcinata ca sa nu ramai cu vergeturi te poti masa cu ulei de masline.nu am stiut inainte de sarcina asa ca si eu am ceva vergeturi dar la urmatorul bebe voi sti si voi folosi acest truc...
va astept cu un vot aici daca va face placere!
https://happy-family.1forum.biz/sondaj-ma-mandresc-cu-partenerul-meu-f41/voteaza-sot-miky_28-t509-20.htm#42258
va astept cu un vot aici daca va face placere!
https://happy-family.1forum.biz/sondaj-ma-mandresc-cu-partenerul-meu-f41/voteaza-sot-miky_28-t509-20.htm#42258
miky_28-
Numarul mesajelor : 10397
Localizare : aproape de voi
Joburi/Distractii : cadru didactic
Stare de spirit : vesela si pusa pe sotii
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 26/10/2008
da...si eu am aflat multe dupa sarcina...asta e
folia aseara am uitat s-o pun...si samb am ajuns tarziu si nici nu m-am gandit...dar toata sapt bag mare..si cu centura si cu folie
folia aseara am uitat s-o pun...si samb am ajuns tarziu si nici nu m-am gandit...dar toata sapt bag mare..si cu centura si cu folie
AlinaS-
zodia ta :
. :
si eu am vergeturi urate si mari pe burta...in ultimele luni de sarcina mi`a explodat burta si clar ca derma s`a rupt....depinde foarte mult de textura pielii...eu pe toata perioada sarcinii m`am dat cu crema de corp ca asa eram obisnuita dinainte de sarcina si nu m`a ajutat, tot s`a rupt derma...cat despre cremele scumpe ajuta foarte putin....vergeturile o data aparute si mai ales cele mari si adanci nu mai dispar nicodata, cel mult se albesc si le putem ascunde bonzandu`ne in fiecare vara cat mai mult...eu am crezut ca nu voi mai avea curajul sa merg niciodata la plaja...dar am fost asta vara si m`am bronzat putin si s`au mai ascuns.....dar mai trebuie lucrat in privinta asta....la mine sunt de 2 ani si inca nu s`au cicatrizat de tot...apropo de cicatrizare...am auzit ca orice crema cu vitamina A ajuta...sincer eu nu am incercat...desi sunt dezamgita de cum arata burta mea imi zic ca asta este pretul pe care l`am platit pt copilul frumos si sanatos care il am acum...nu are nici un semn sa imi mai amarasc sufletul...astept vara sa merg la plaja
anka9mai-
Numarul mesajelor : 7521
Varsta : 42
Localizare : De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Joburi/Distractii : cu Alex si tati
Stare de spirit : ca vantul :))))
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 26/01/2009
asa este...pana la urma ce conteaza cateva vergeturi daca avem un copil frumos si sanatos?asta e riscul pe care ni-l asumam si cred ca merita...
AlinaS-
zodia ta :
. :
da asa este alina adevarat ca merita tot pt copilu nostu numai sa fie sanatos
mary24-
Numarul mesajelor : 18093
Varsta : 47
Localizare : alaturi de voi
Joburi/Distractii : o mamica fericita
Stare de spirit : heppy
zodia ta :
. :
eu abia am terminat crema cu ardei si am scazut mai mult in cm cu ea decat cu cea cu piper, insa a inceput sa mi se irite urat pielea de la ea! e cam tare1 asa ca raman la crea cu piper.AlinaS a scris:eu incerc acum sa scap de celulita si cm de pe burta...fac putin sport seara...aplic o crema si apoi ma impachetez cu folie..si stau toata noaptea.....si asa sotul nu e acasa....
eu nu ma infasor in folie pentru ca nu suport! mai ales sa dorm cu ea! simt ca ma sufoc!
vro mamica se lauda ca a slabit?
anka9mai-
zodia ta :
. :
se pare ca nu mai spune nimeni despre slabit!
eu m am mai interesat si am gasit un produs interesant pt slabit (ma refer in special la raportul calitate pret din spusele celor care au folosit): ideal protein de la redis http://www.redis.ro/Web/ListProducts.php?CategoryId=14
as vrea sa mi iau si eu o doza mica pt proba, dar mai intai sa mi vina somajul acum dupa 20...
eu m am mai interesat si am gasit un produs interesant pt slabit (ma refer in special la raportul calitate pret din spusele celor care au folosit): ideal protein de la redis http://www.redis.ro/Web/ListProducts.php?CategoryId=14
as vrea sa mi iau si eu o doza mica pt proba, dar mai intai sa mi vina somajul acum dupa 20...
bubu eu nu sunt adepta prafurilor sau a pastilelor pt slabit...sa iti spun si de ce....in primul rand costa o groaza de bani si in al 2 lea rand daca slabesti brusc iar nu`i bun si e foarte clar ca nu ai sa te mentii slaba...organismul oboseste si cum prinde ceva cum asimileaza...asa risti sa te ingrasi la loc si uneori peste kg de care tocmai ai scapat...eu am baut o perioada un ceai antiadipos si chiar m`am simtit bine...eu am mari probleme de constipatie si de asta slabesc tare greu, am un metabolism mai lenes...acum am inceput iar cu ceaiul asta antiadipos si ajuta...o cana bauta seara dimineata ma trimite la baie si am -2 cm in talie dupa 2 saptamani de ceiut...bafta la slabit!
anka9mai-
zodia ta :
. :
ank, eu beau ceai de slabit de apropae 2 luni, cate 1-2 cani pe zi, dar nu slabesc de la el (la mine mai complicat...sunt prob mai complexe) si shake ul de la redis vreau sa inlociesc cina, deci sa am 1-2 mese pe zi iar la cina sa beau o doza de shake!
nu mi se pare nimic rau sau daunator corpului meu (avand in vedere ca tot tin cure de slabire de la 16 ani). va voi spune ce efecte are dupa ce voi incepe sa iau! asta fiind sapt viitoare (cred...)
nu mi se pare nimic rau sau daunator corpului meu (avand in vedere ca tot tin cure de slabire de la 16 ani). va voi spune ce efecte are dupa ce voi incepe sa iau! asta fiind sapt viitoare (cred...)
nu te`ai gandit sa mergi sa iti faci cateva analize si sa te consulti cu un nutritonisc...inteb pt ca tii cure de slabire de la 16 ani...deci e nevoie de un program potrivit organismului tau...bafta multa cu doza de shake!bubulinutza a scris:ank, eu beau ceai de slabit de apropae 2 luni, cate 1-2 cani pe zi, dar nu slabesc de la el (la mine mai complicat...sunt prob mai complexe) si shake ul de la redis vreau sa inlociesc cina, deci sa am 1-2 mese pe zi iar la cina sa beau o doza de shake!
anka9mai-
zodia ta :
. :
la doctor ma duc cam la 2-3 luni pt ca am probleme cu tiroida si fierea lenesa! asa ca sunt nevoita sa tin o dieta speciala! incerc sa fac si miscare zilnic, insa la mine slabirea inseamana un efort mai mare decat in mod obisnuit! de aceea incerc pe cat posibil sa micsorez si aportul de calorii pt ca sunt satula sa dau jos 1-2 kg pe luna! am dat deja 8 kg si mai am de dat jos 15 kg.
fetelor..chiar da rezultate impachetarile cu folie....si eu am ramas cu burta dupa ce am nascut.....gimnastica fac din an in paste...uit mereu
celina74-
Numarul mesajelor : 994
Varsta : 50
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : buna
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 19/10/2008
15 kg sunt multe...e tare greu...si eu am vro 8 de dat jos dar nu strica daca dau 10bubulinutza a scris:la doctor ma duc cam la 2-3 luni pt ca am probleme cu tiroida si fierea lenesa! asa ca sunt nevoita sa tin o dieta speciala! incerc sa fac si miscare zilnic, insa la mine slabirea inseamana un efort mai mare decat in mod obisnuit! de aceea incerc pe cat posibil sa micsorez si aportul de calorii pt ca sunt satula sa dau jos 1-2 kg pe luna! am dat deja 8 kg si mai am de dat jos 15 kg.
anka9mai-
zodia ta :
. :
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Iun 10, 2017 2:51 am Scris de Boem_Club
» Au inceput inscrierile in Tabara de Muzica Boem Club!
Sam Iun 10, 2017 2:50 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 25, 2016 5:39 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 11, 2016 5:53 am Scris de Boem_Club
» Incep inscrierile la cea de-a doua editie a Taberei de Muzica Boem Club
Sam Feb 06, 2016 9:35 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:33 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:31 pm Scris de Boem_Club