decoratiuni craciun
+17
alinagherman
dragutza2355
stefanescu alina
brunetik
cri_pufos
Roxionela
celina74
adriana
florares
raruta
mary24
iassmyna
georgiana-francesca
elena33
bubulinutza
monica_2008
simona
21 participanți
mamici si copii :: DESPRE CREDINTA SI LIBERTATEA EI ..SARBATORI DIVERSE!! :: Sfintele sarbatori de iarna !
Pagina 1 din 6
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
cum va decorati casa de Craciun?
idei de decorare
salut, daca vreti sa va confectionati singuri decoratiunile pentru Craciun puteti folosi materiale care de cele mai multe ori sunt la indemana in casa voastra sau in parcuri.
* puteti folosi floricele de porumb pe care sa le insirati cu un ac pe o ata de cusut si cu care puteti impodobi bradul
* pe o farfurie de lut puteti face un aranjament din conuri de brad, brad si beteala, un globulet sau un clopotel si o lumanare mica.
* intr-o vaza transparenta puteti introduce mai multe nuci, mere, crengute de brad, macese.
* pentru brad puteti folosi combinatii de 2 culori pentru toate decoratiunile (rosu-argintiu, rosu-auriu, argintiu-albastru, etc.) pentru a evita supraincarcarea
* in Bricostore se gasesc tot felul de flori uscate si margele pe care le puteti folosi de asemenea in decorare
Spor la treaba!
salut, daca vreti sa va confectionati singuri decoratiunile pentru Craciun puteti folosi materiale care de cele mai multe ori sunt la indemana in casa voastra sau in parcuri.
* puteti folosi floricele de porumb pe care sa le insirati cu un ac pe o ata de cusut si cu care puteti impodobi bradul
* pe o farfurie de lut puteti face un aranjament din conuri de brad, brad si beteala, un globulet sau un clopotel si o lumanare mica.
* intr-o vaza transparenta puteti introduce mai multe nuci, mere, crengute de brad, macese.
* pentru brad puteti folosi combinatii de 2 culori pentru toate decoratiunile (rosu-argintiu, rosu-auriu, argintiu-albastru, etc.) pentru a evita supraincarcarea
* in Bricostore se gasesc tot felul de flori uscate si margele pe care le puteti folosi de asemenea in decorare
Spor la treaba!
Vizitato- Vizitator
Re: decoratiuni craciun
Pentru a decora cu fantezie bradul de Craciun , poti incerca sa faci tu singura stelute.
Stelutele se pot face foarte simplu din globuri sparte. Ai nevoie de cateva globuri colorate (sau poti incerca numai cioburi rosii), un carton mai tare, acuarele si ceva lipici. Fa-ti un sablon de hartie dupa care sa decupezi stelute de carton, de ce dimensiune vrei tu. Stelutele astfel obtinute le poti colora in alb sau verde. Pana ce se usuca vopseaua, baga globurile intr-o punga mai groasa de plastic si faramiteaza-le bine, pana obtii cioburi mici. Unge stelutele cu lipici (este bine sa fie transparent) si acopera-le cu o ninsoare de cioburi. Repeta operatiunea pentru partea cealalata si voila! Stelute numai bune de agatat in brad!
Stelutele se pot face foarte simplu din globuri sparte. Ai nevoie de cateva globuri colorate (sau poti incerca numai cioburi rosii), un carton mai tare, acuarele si ceva lipici. Fa-ti un sablon de hartie dupa care sa decupezi stelute de carton, de ce dimensiune vrei tu. Stelutele astfel obtinute le poti colora in alb sau verde. Pana ce se usuca vopseaua, baga globurile intr-o punga mai groasa de plastic si faramiteaza-le bine, pana obtii cioburi mici. Unge stelutele cu lipici (este bine sa fie transparent) si acopera-le cu o ninsoare de cioburi. Repeta operatiunea pentru partea cealalata si voila! Stelute numai bune de agatat in brad!
Vizitato- Vizitator
asta este tot ceam facut anul trecut plus casa pe afara am inpodobito cu beculete si mi-sa ars instalatia chiar in seara de craciun
Vizitato- Vizitator
am gasit si eu ceva poze de anul trecut ...asa arata bradutul de la club
si aici ...ce se vade din cel de acasa ..fusese deja venit mosul la fete ...
si bradul cumnatei ..
e si maya acolo ..
simona, te rugam sa mai pui pozele odata pt k nu mai sunt valide (ori le ai mutat or le ai sters) si nu se pote vedea!! te rugam frumos de tot!!
fetelor eu una abia astept sarbatorile sa imi impodobesc toata casa inclusiv pe casa scarii e frumos pacat ca nu am pozele de anul trecut
elena33-
Numarul mesajelor : 369
Varsta : 49
Localizare : vaslui
Stare de spirit : mereu vesela si optimista
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 20/10/2008
bubulinutza a scris:simona, te rugam sa mai pui pozele odata pt k nu mai sunt valide (ori le ai mutat or le ai sters) si nu se pote vedea!! te rugam frumos de tot!!
eu vad toate pozele ..nu am sters nimik ..sa stii ..tre sa le vezi !!
pai acum il vezi ?? .. eu vad ambele mesaje .. chiar nu mai inteleg ..de ce face asa ...
ultimele poze puse de tine le vad, cele de pe pagina 1 nu se vad! ti am pus print screen ul cu pagina 1 mai sus!
ASA E BUBU NICI EU NU LE VEDEAM ,DAR AM CREZUT CA E O PROBLEMA LA MINE.ULTIMILE LE VAD
georgiana-francesca-
Numarul mesajelor : 7511
Varsta : 42
Localizare : comanesti/bacau
Joburi/Distractii : agent publicitar
Stare de spirit : vesela si energica
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 18/10/2008
si eu le vad !!!
iassmyna-
Numarul mesajelor : 241
Varsta : 45
Stare de spirit : happy
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 19/10/2008
eu pictez geamul cu sprei si prin casa doar bradutul aaa si mai pun si instalatie in geam
Vizitato- Vizitator
si eu dana anu trecut am facut cu alex toate minunile imi pare aru ca nu am facut poze numai cu bradu chiar cind o venit mos craciun avem dat anu acesta o sa fotografiem si geamurile impodobite
mary24-
Numarul mesajelor : 18093
Varsta : 47
Localizare : alaturi de voi
Joburi/Distractii : o mamica fericita
Stare de spirit : heppy
zodia ta :
. :
noi, de cand ne am mutat impreuna ne am cumparat un bradut artificial de 1,5 metri si il impodobim altfel in fiecare an, iar anul trecut, acolo unde stateam cu chirie atunci aveam un hol mai mic si am incadrat tavanul cu instalatie si era f frumos! in camera e bradutzul cu instalatie scantei mici si pe hol instalatia cu beculete mai mari si colorate!
nici noi nu ne permitem un brad mare,ca e mic spatiu..dar cred ca anul asta o sa facem unul si in casa noua chiar daca nu stam acolo.pina acum am facut unul artificial,dar anul asta vrea sotul unul adevarat,ca il poate aduce el din padure
georgiana-francesca-
Numarul mesajelor : 7511
Varsta : 42
Localizare : comanesti/bacau
Joburi/Distractii : agent publicitar
Stare de spirit : vesela si energica
zodia ta :
. :
Mie imi place foarte mult sa decorez casa de sarbatori. Anul acesta o sa fac si poze! Avem 2 braduti artificiali unul verde si unul alb.Pe unul din ei o sa-l impodobim. Am tot felul de lumanari si coronite de Craciun si o sa le scot din cutii si o sa le asez in casa.Pe perdele o sa pun ca in fiecare am inimioare si stelute!! Si cam atat cred.
raruta-
Numarul mesajelor : 1477
Varsta : 43
Localizare : aici langa voi
Joburi/Distractii : bibliotecar scolar
Stare de spirit : vesela, energica
zodia ta :
. :
noi avem numai ornamente de culoare alb si albastru.dar instalatia e multicolora.mai punem si la ferestre beculete si ornamente cu mosul,mai vedem.oricum o sa va trimitem poze cand o sa fie gata.iar bradul,il impodobeste andy...
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» CRACIUN FERICIT !!!
» ce va doriti sa primit de craciun?
» Datini si obiceiuri de Craciun
» povesti de craciun
» primul craciun cu piciul tau!
» ce va doriti sa primit de craciun?
» Datini si obiceiuri de Craciun
» povesti de craciun
» primul craciun cu piciul tau!
mamici si copii :: DESPRE CREDINTA SI LIBERTATEA EI ..SARBATORI DIVERSE!! :: Sfintele sarbatori de iarna !
Pagina 1 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Iun 10, 2017 2:51 am Scris de Boem_Club
» Au inceput inscrierile in Tabara de Muzica Boem Club!
Sam Iun 10, 2017 2:50 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 25, 2016 5:39 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 11, 2016 5:53 am Scris de Boem_Club
» Incep inscrierile la cea de-a doua editie a Taberei de Muzica Boem Club
Sam Feb 06, 2016 9:35 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:33 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:31 pm Scris de Boem_Club