Ajutor vreau sa slabesc
+22
anka9mai
Ana
marika
mary24
AlinaS
pupkiss
georgiana-francesca
bubulinutza
miky_28
cosmetic.style
lilique
irina
cesy
ramona
simona
analis
florares
celina74
Andreea Juhos
Roxionela
lucaciu claudia
brunetik
26 participanți
Pagina 2 din 5
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ajutor vreau sa slabesc
Eu mai am de dat js vreo 3 kg saajung la greutatea dorita adica la 50
Vizitato- Vizitator
noemi80 a scris:Eu mai am de dat js vreo 3 kg saajung la greutatea dorita adica la 50
50 de kg?????si parca ai doi copii,nu??
cesy-
Numarul mesajelor : 2112
Varsta : 47
Localizare : bacau
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 09/04/2009
Da am 2 dar sunt si mica la inaltime 1,60
cand am avut 50 de kg mia placut cum arat
acum am burtica
cand am avut 50 de kg mia placut cum arat
acum am burtica
Vizitato- Vizitator
de cand iau reductil nu mai am burta asa mare,o sa ma cataresc dupa o luna de trataments avad ce am reusit sa fac
irina-
Numarul mesajelor : 821
Varsta : 44
. :
Data de inscriere : 21/12/2008
irina vrei sa slabesti????
noemi esti super ..sa pui poze sa vedem ..eu am 56kg acum ... dar sunt inalta 1.70
noemi esti super ..sa pui poze sa vedem ..eu am 56kg acum ... dar sunt inalta 1.70
da simo vreau sa slabesc
irina-
Numarul mesajelor : 821
. :
Data de inscriere : 21/12/2008
buna!! spunemi si mie de unde le cumpar si cat ai slabit si in cat timp....analis a scris:Eui am luat pastile Superslim...chinezesti...plante...opreste pofta de mancare...dar trebuie sa te fortezi sa mananci.
Se slabeste foarte repede...
Da energie multa care trebuie consumata!
Eu le luam cu 110 ron si acum sunt 55 ron!
Vizitato- Vizitator
edural a scris:buna!! spunemi si mie de unde le cumpar si cat ai slabit si in cat timp....analis a scris:Eui am luat pastile Superslim...chinezesti...plante...opreste pofta de mancare...dar trebuie sa te fortezi sa mananci.
si eu sunt tare curioasa
cesy-
zodia ta :
. :
si eu vreau sa aflu cate ceva despre aceste pastile.
de unde se iau? de la plafar?
brunetik-
Numarul mesajelor : 5362
Varsta : 45
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 18/10/2008
am gasit eu fetelor pe googal uitati adresa intrati si cititibrunetik a scris:si eu vreau sa aflu cate ceva despre aceste pastile.
http://www.superslim.com.ro/magazin/?gclid=CMa-l-3ukJoCFdGR3wodcCfzFA
http://www.superslimromania.com/
Vizitato- Vizitator
Buna fetele, am eu in lista o fata care vinde pastile pentru slabit. Vorbesc cu ea sa vad daca este de acord si va dau id-ul ei.
Pastile de slabit,suplimente naturale pe baza de ceai verde si plante,super slim,insula tineretii,lida daidaihua,fruct basha,long live.
YOUTHFUL ISLAND_ Green Tea Essence
Este fabricat din plante naturale chinezesti si anume :
esenta ceai verde,panax salbatic, cafea neagra,fructe
de gherghin, s.a. plante Functiile: reglarea sistemulu
endocrin, echilibrarea metabolismului, redizolvarea si topirea grasimii
intareste sistemul imunitar ,actiune antioxidanta, detoxifierea
organismului s.a .Acest produs nu contine substante
chimice, E-uri, toxine .Nu are efecte secundare natural 100%.
Neindicat: pentru gravide,minori ,cardiaci , bali cronice si acute.
Mod de administrare : Se recomanda a se lua 4 capsule
de 3 ori pe zi inainte cu o ora de fiecare masa ( 12 capsule pe zi ),
tratamentul se tine minim 30 zile si nu se intrerupe brusc.
Se pierd in greutate 5 - 10 kg intr o perioda de 30 - 40 zILE
Acesta este anuntul fetei si id-ul ei: miha_blonda2006. Scrieti ca de la mine aveti id-ul pentru accept.
YOUTHFUL ISLAND_ Green Tea Essence
Este fabricat din plante naturale chinezesti si anume :
esenta ceai verde,panax salbatic, cafea neagra,fructe
de gherghin, s.a. plante Functiile: reglarea sistemulu
endocrin, echilibrarea metabolismului, redizolvarea si topirea grasimii
intareste sistemul imunitar ,actiune antioxidanta, detoxifierea
organismului s.a .Acest produs nu contine substante
chimice, E-uri, toxine .Nu are efecte secundare natural 100%.
Neindicat: pentru gravide,minori ,cardiaci , bali cronice si acute.
Mod de administrare : Se recomanda a se lua 4 capsule
de 3 ori pe zi inainte cu o ora de fiecare masa ( 12 capsule pe zi ),
tratamentul se tine minim 30 zile si nu se intrerupe brusc.
Se pierd in greutate 5 - 10 kg intr o perioda de 30 - 40 zILE
Acesta este anuntul fetei si id-ul ei: miha_blonda2006. Scrieti ca de la mine aveti id-ul pentru accept.
eu cred ca cu pastilele astea si cu ceaiurile care te fac sa slabesti usor la fel de usor te si ingrasi
depinde de corpul fiecareia si de caloriile consumate daca slabesti sau te ingrasi.
depinde de corpul fiecareia si de caloriile consumate daca slabesti sau te ingrasi.
miky_28-
Numarul mesajelor : 10397
Varsta : 45
Localizare : aproape de voi
Joburi/Distractii : cadru didactic
Stare de spirit : vesela si pusa pe sotii
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 26/10/2008
probabil ca asa o fi,dar ptr cine e mai plinuta (asa ca mine)merita incercat
cesy-
zodia ta :
. :
Efectul acestor pastile s-a mentinut si dupa ce nu ai mai luat pastilele??analis a scris:Eui am luat pastile Superslim...chinezesti...plante...opreste pofta de mancare...dar trebuie sa te fortezi sa mananci.
eu una nu am incredere in patilele de slabit!
reductilul este un medicament special pentru obezitate! Ti l-a prescris un doctor endocrinolog dupa ce ai facut analize?irina a scris:eu am inceput sa iau reductil sa vad ce reusesc sa fac o sa va tin la curent
Te intreb pentru ca are o lista de atentionari destul de lunga!
Contraindicatii
Cand nu aveti voie sa luati Reductil?
Administrarea Reductil este contraindicata in urmatoarele cazuri:
• hipersensibilitate cunoscuta la sibutramina sau la oricare dintre componentii produsului;
• obezitate de cauza organica;
• dezechilibre alimentare majore, cum sunt anorexia nervoasa si bulimia nervoasa in antecedente;
• boli psihice;
• sindrom Gilles de la Tourette ;
• administrarea concomitenta sau in ultimele doua saptamani de inhibitori de monoamin oxidaza sau alte medicamente cu actiune centrala folosite in tratamentul afectiunilor psihice (cum sunt antidepresive, antipsihoticele), al tulburarilor de somn (triptofan) sau pentru scaderea greutatii corporale.
• Antecedente de afectiuni coronariene, insuficienta cardiaca congestive, tahicardie , afectiuni ocluzive ale arterelor membrelor inferioare, aritmii sau afectiuni cerebrivasculare (accident vascular cerebral sau atac ischemic tranzitor):
• Hipertensiune arteriala inadecvat controlata (> 145/90 mmHg) (a se vedea pct.4.4);
• Hipertiroidie ;
• Insuficienta hepatica severa;
• Insuficienta renala severa;
• Adenom de prostata cu retentie urinara;
• Feocromocitom ;
• Glaucoma cu unghi ingust;
• Abuz de droguri, medicamente sau de alcool etilic in antecedente;
• Sarcina si alaptare ( a se vedea pct.4.6);
• Copii si tineri pana la 18 ani (datorita datelor insuficiente privind siguranta administrarii produsului);
• Pacienti peste 65 de ani (datorita datelor insuficiente privind siguranta administrarii produsului).
Precautii
La toti pacientii tratati cu Reductil trebuie supravegheate atent tensiunea arteriala si frecventa cardiaca. In primele 2 luni de tratament , acesti parametric trebuie verificati la intervale de cel mult 2 saptamani , apoi, o data pe luna. La pacientii hipertensivi la care valorile tensionale sunt controlate adecvat (< 145/90 mmHg), este necesara atentie sporita si, daca este necesar, masuratorile se vor face la intervale mai scurte. La pacientii hipertensivi ale caror valori tensionale depasesc 145/90 mmHg la 2 determinari consecutive, tratamentul cu Reductil trebuie trebuie intrerupt (a se vedea pct.4.8).
Se recomanda administrarea cu precautie la pacientii tratati concomitent cu medicamente care prelungesc intervalul QTc, cum sunt astemizol, terfenadina, unele antiaritmice (amiodarona, chinidina, flecaidina, mexiletina, propafenona, sotalol), cisaprida, pimozida, sertindol si antidepresive triciclice…
Dupa 12 ani de cure de slabire si probleme cu greutatea, am tras urmatoarele concluzii:
Va urez spor la slabit!!
- Pentru ca kilogramele date jos sa nu revina TREBUIE SCHIMBAT MODUL DE VIATA!!! Daca revii la obiceiurile alimentare anterioare te vei ingrasa la loc!
- In spatele kilogramelor in plus se pot ascunde si anumite deficiente sau/si afectiuni ale organismului, sau chiar probleme psihice (mancatul "emotional", cand esti nervoasa, fara sa iti mai dai seama ce cantitate de alimente ai ingurgitata!), un mare factor e si stesul.
- Inainte de a incepe un regim de slabit, e bine sa consulti doctorul de familie (mie mi-a dat trimitere la endocrinologie si mi-au gasit unele probleme ce se pot agrava).
- Dietele minune in care slabesti mult odata, nu fac decat sa iti strese corpul, favorizand aparitia efectului de yo-yo.
- O slabire in timp, cu o buna hidratare, activitate fizica si diverse creme, ajuta la minimizarea aparitiei si gravitatii vergeturilor!
- Suportul moral din partea familiei conteaza mult in procesul de slabire!
Va urez spor la slabit!!
daaa.bubu asa e....cam toate sunt adevarate
georgiana-francesca-
Numarul mesajelor : 7511
Varsta : 42
Localizare : comanesti/bacau
Joburi/Distractii : agent publicitar
Stare de spirit : vesela si energica
zodia ta :
. :
daca imi zc cineva de aici cum se da jos surplusul de pe sold ii dau o bere ...plssssssssssssssssss
pupkiss-
Numarul mesajelor : 125
Varsta : 33
Localizare : neamt
. :
Data de inscriere : 13/07/2009
eu am trecut la masaj...poate va avea rezultat
AlinaS-
Numarul mesajelor : 1411
Localizare : Ploiesti
Joburi/Distractii : multumita
Stare de spirit : depinde de moment..
zodia ta :
. :
Data de inscriere : 08/01/2009
eu de aproape trei luni mi-am schimbat stilul de viata si am slabit 20 kg .
cum am facut ???????????
in primul rand
NU PRAJELI , NU BERE , NU VIN , NU CARNE PORC SAU VITA , NU DULCE DE NICI UN FEL , NU SUC DE NICI UN FEL , NU MANCARE GATITA DE NICI UN FEL .
ce am mancat eu
SALATA DE ROSII CU CASTRAVETI , ARDEI GRAS, CEAPA , LIBERRRRRR , POTI MANCA CAT VREI , BRANZICA SLABA IAR LIBER ,MANANCI CATA VREI , CARTOFI COPTI SAU FIERTI DAR ATENTIE : NU SE COMBINA CARTOFII CU CARNE . DACA MANANCI CARTOFI COPTI SAU FIERTI II POTI MANCA CU O SALATA DE VARZA CU MARAR .SAU DACA MANANCI PIEPT DE PUI LA GRATAR,SAU FIERT, SAU CIOCANELE DAR FARA PIELITA ,TOT LA FEL CU O SALATA,NU CU CARTOFI .
FRUCTE MANANC , DAR NU BANANE SI STRUGURI .MANANC MERE,PERE,PEPENE,GREPFRUIT,POMELO ,MANDARINE,PORTOCALE, KIWI, MANANCI CAT VREI .
AM MAI FACUT SI O SALATA ORIENTALA ADICA CARTOFI FIERTI CU CEAPA SI MASLINE DIETETICE,SE POATE MANCA SI OU FIERT DAR SEPARAT , NU CU CARTOFI . DOAR CU O SALATA .IAURT IAR LIBER DAR MAXIM 2% GRASIME.NU MAI MULT.SI LAPTE DULCE BEAU DAR LA FEL MAXIM 2% GRASIME .
FARA PAINE DE NICI UN FEL . CAFEAUA FARA ZAHAR SAU CU ZAHARINA.EU O BEAU FARA.
FARA PUFULETI , FARA CIPSURI,FARA NIMIC DIN ASTEA.
la inceput a fost greu , dar acum m-am obisnuit si ma simt minunatttttttttttttttt si mai ales cand vad cum curg hainele pe mine ! si asta e regimul meu pt toata viata.
iar de sarbatori la fel, fara carnati,toba,sorici ,jumeri, carne prajita ,nimic . poate doar o sarmaluta maxim doua si din carne de vita nu porc.in rest nu salata beof ,nu cozonac,nimic.
si sincer va spun am slabit 20 kg.fetele la serv mor de invidie, SI NU UITATI MISCAREA , MERS PE JOS , SPORT( EU JOC VOLEI CU SOTUL IN PARC , BERMINGTON , FOTBAL ) SI ASA FACEM SI MISCARE . .
cum am facut ???????????
in primul rand
NU PRAJELI , NU BERE , NU VIN , NU CARNE PORC SAU VITA , NU DULCE DE NICI UN FEL , NU SUC DE NICI UN FEL , NU MANCARE GATITA DE NICI UN FEL .
ce am mancat eu
SALATA DE ROSII CU CASTRAVETI , ARDEI GRAS, CEAPA , LIBERRRRRR , POTI MANCA CAT VREI , BRANZICA SLABA IAR LIBER ,MANANCI CATA VREI , CARTOFI COPTI SAU FIERTI DAR ATENTIE : NU SE COMBINA CARTOFII CU CARNE . DACA MANANCI CARTOFI COPTI SAU FIERTI II POTI MANCA CU O SALATA DE VARZA CU MARAR .SAU DACA MANANCI PIEPT DE PUI LA GRATAR,SAU FIERT, SAU CIOCANELE DAR FARA PIELITA ,TOT LA FEL CU O SALATA,NU CU CARTOFI .
FRUCTE MANANC , DAR NU BANANE SI STRUGURI .MANANC MERE,PERE,PEPENE,GREPFRUIT,POMELO ,MANDARINE,PORTOCALE, KIWI, MANANCI CAT VREI .
AM MAI FACUT SI O SALATA ORIENTALA ADICA CARTOFI FIERTI CU CEAPA SI MASLINE DIETETICE,SE POATE MANCA SI OU FIERT DAR SEPARAT , NU CU CARTOFI . DOAR CU O SALATA .IAURT IAR LIBER DAR MAXIM 2% GRASIME.NU MAI MULT.SI LAPTE DULCE BEAU DAR LA FEL MAXIM 2% GRASIME .
FARA PAINE DE NICI UN FEL . CAFEAUA FARA ZAHAR SAU CU ZAHARINA.EU O BEAU FARA.
FARA PUFULETI , FARA CIPSURI,FARA NIMIC DIN ASTEA.
la inceput a fost greu , dar acum m-am obisnuit si ma simt minunatttttttttttttttt si mai ales cand vad cum curg hainele pe mine ! si asta e regimul meu pt toata viata.
iar de sarbatori la fel, fara carnati,toba,sorici ,jumeri, carne prajita ,nimic . poate doar o sarmaluta maxim doua si din carne de vita nu porc.in rest nu salata beof ,nu cozonac,nimic.
si sincer va spun am slabit 20 kg.fetele la serv mor de invidie, SI NU UITATI MISCAREA , MERS PE JOS , SPORT( EU JOC VOLEI CU SOTUL IN PARC , BERMINGTON , FOTBAL ) SI ASA FACEM SI MISCARE . .
Ultima editare efectuata de catre bubulinutza in Sam Oct 03, 2009 12:50 pm, editata de 1 ori (Motiv : culoare stridenta a scrisului)
Vizitato- Vizitator
bravo iuliana ,eu zic ca daca este vointa se poate bravoooooooo
mary24-
Numarul mesajelor : 18093
Localizare : alaturi de voi
Joburi/Distractii : o mamica fericita
Stare de spirit : heppy
zodia ta :
. :
Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» un mic ajutor conteaza
» Masuri de prim ajutor
» JOC:mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau,
» Haideti sa ne dam mana pentru ANDU! Ajutor umanitar
» Masuri de prim ajutor
» JOC:mananc, beau, ascult ,regret, ma bucur,simt, vreau,
» Haideti sa ne dam mana pentru ANDU! Ajutor umanitar
Pagina 2 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Iun 10, 2017 2:51 am Scris de Boem_Club
» Au inceput inscrierile in Tabara de Muzica Boem Club!
Sam Iun 10, 2017 2:50 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 25, 2016 5:39 am Scris de Boem_Club
» Vanzari piane si pianine acustice la preturi imbatabile!
Dum Sept 11, 2016 5:53 am Scris de Boem_Club
» Incep inscrierile la cea de-a doua editie a Taberei de Muzica Boem Club
Sam Feb 06, 2016 9:35 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:34 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:33 pm Scris de Boem_Club
Sam Feb 06, 2016 9:31 pm Scris de Boem_Club